IceCream Ebook Reader 5.24

Az IceCream Ebook Reader egy igazán felhasználóbarát Magyar nyelvű Ebook olvasó program. Az alkalmazás rengeteg kényelmi funkciót biztosít a maximális felhasználói élmény biztosításának az érdekében. Számos ma népszerű formátum esetén használható, többek között EPUB, MOBI, FB2, PDF, CBR, CBZ kimenetek tallózhatóak be a számára.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel egyszerűen és gyorsan tudsz Ebook fájlokat megnyitni, fontos hogy Magyar nyelven lehessen használni, akkor itt az igen népszerű IceCream Ebook Reader. Korszerű lehetőségeket biztosít. Profi Ebook olvasó program.

Az IceCream Ebook Reader letöltése után, a telepítés befejezése előtt előre megadható a számára, hogy melyek azok a fájlformátumok, amiket vele szeretnél megnyitni olvasás céljából. A legalapvetőbb installációs lépések végrehajtása után a szoftver azonnal használható, egy alapvető korszerű kezelőfelületen kezdeményezhető a számítógépeden tárolt Ebook tartalmak megadása, itt azt csak a szoftver felületére kell húzni.

Néhány támogatott formátumot említve meg tudja nyitni olvasásra az EPUB, MOBI, FB2, PDF, CBR, CBZ formátumokat.

Az IceCream Ebook Reader néhány egyszerűbb beállítást is lehetővé tesz annak az érdekében, hogy minden felhasználó teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani. Előre megadható, hogy milyen betűcsalád szerint jelenítse meg a tartalmakat, a háttérszín, illetve a betűk mérete.

Az IceCream Ebook Reader tartalmaz még egy úgynevezett profilos konfigurációt, ezzel az opcióval sokkal kevesebb lépésben lehet optimalizált megjelenítési módot előcsalogatni, ami akár napszak szerinti rendszerezés is lehet. Természetesen az IceCream Ebook Reader nem csak a használat előtt konfigurálható, szükség esetén olvasáskor a jobb oldal található eszköztáron is korrigálható a megjelenítés.

Idegen nyelvű tartalmaknál egy adott kijelölt szövegkörnyezetet néhány lépésben le is fordíthatsz. A szoftver billentyű kombinációs parancsokkal is vezérelhető.

PDF tartalmak szerkesztésére használhatod a szintén a fejlesztő termékei között található Icecream PDF Converter nevű alkalmazást, ami szintén rengeteg formátumot, illetve feladatot támogat. Az egyik legnépszerűbb PDF kezelő alkalmazás a Foxit Reader a szoftver is lehetőséget biztosít arra, hogy a betallózott tartalmakon rögtönzött szerkesztési feladatokat tudj ellátni. Ebook olvasóként választhatod a Calibre nevű szoftvert.

Az IceCream Ebook Reader egy Magyar nyelvű, számos egyedi testre szabási lehetőséget biztosító Ebook olvasó program. EPUB, MOBI, FB2, PDF, CBR, CBZ formátumokat támogat. Nagyon egyszerűen használható.

IceCream Ebook Reader

IceCream Ebook Reader összefoglaló:

 • Ebook olvasó program
 • nagyon egyszerű a használata
 • számos testre szabási lehetőség
 • az összes ma fontosabb formátumot támogatja
 • szöveg fordító funkció
 • billentyűkombinációkkal is vezérelhető
 • egyénileg definiálható megjelenés
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://icecreamapps.com/Ebook-Reader/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IceCream Ebook Reader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Thorium Reader 1.7.22021-09-11 Thorium Reader 1.7.2 (0)
  A Thorium Reader egy ingyenes E-BOOK olvasó program amivel EPUB, EPUB3, LCPA, LPF, LCP dokumentum fájlformátumok nyithatóak meg. A […]
 • Adobe Digital Editions 4.5.112021-10-04 Adobe Digital Editions 4.5.11 (0)
  Az Adobe Digital Editions egy hatékony program amivel a számítógépen E-könyveket lehet megtekinteni, keresni, illetve azokat […]
 • Calibre 5.28.02021-09-24 Calibre 5.28.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Foxit Reader 11.1.02021-10-13 Foxit Reader 11.1.0 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • Calibre Portable 5.28.02021-09-24 Calibre Portable 5.28.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]