Thorium Reader 1.7.1

A Thorium Reader egy ingyenes E-BOOK olvasó program amivel EPUB, EPUB3, LCPA, LPF, LCP dokumentum fájlformátumok nyithatóak meg. A Free alkalmazás Windows, illetve Linux rendszerre is beszerezhető. A program a több oldallal tervezett dokumentum tartalmak megnyitása is használható, lapozás, a kategorizálását is támogatja.

Az irodai alkalmazás egy modern irodai szoftver amivel E-BOOK könyveket lehet megnyitni, illetve az azok megtekintéséhez szükséges funkciókat lehet kiválasztanunk. A tartalom megjelenítési paraméterei, illetve a kiegészítő használatánál fontos szolgáltatások is módosíthatóak. A Thorium Reader ingyenesen próbálható ki minden Windows, illetve Linux operációs rendszerrel futtatott gépen.

A Thorium Reader letöltése után a szoftver telepítése, illetve az indítása után egy modern felülettel rendelkező indítópanelon lehet kiválasztani azt az E-BOOK dokumentumot amit meg szeretnénk nyitni.

Az irodai program a Thorium Reader EPUB, EPUB3, LCPA, LPF, LCP dokumentum formátummal eltárolt tartalmak kezeléséhez lehet használnunk ahol minden azon funkció felfedezhető ami az alábbi tartalmak igényhez igazított megtekintéséhez szükséges.

Korlátlan szolgáltatásokkal rendelkező E-BOOK olvasó a Thorium Reader

A szoftver a több oldalas fájlok, illetve egy oldallal tervezett tartalmaknál is eredménnyel használható a több oldallal tervezett dokumentum fájlok lapozása, a lejátszás elindítás, sebesség, szünet, illetve a beállítás funkciók állnak rendelkezésre a felhasználóknak.

Az Thorium Reader E-BOOK olvasó program felső ablak területre létrehozott területén módosítható a megnyitott dokumentum tartalom betű jellemzői, felnagyítható, illetve csökkenthető az E-BOOK fájlban használt betűk mérete.

A program a jelenősebb tartalommal rendelkező tartalmak egyszerűbb olvasására is korszerű megoldás mivel könyvjelzőket lehet hozzáadni a minket érdeklő fejezetekhez, illetve egy remek funkciókkal definiált megoldással lehet ahhoz a szöveges tartalomhoz navigálni ami az E-BOOK dokumentum fájl rugalmas olvasásához ideális.

Profi E-book dokumentumok megtekintésére használható program az IceCream Ebook Reader illetve a Calibre irodai alkalmazás ami az egyik leghatékonyabb kiegészítő azok számára akik Windows rendszeren szeretnének a legjobb minőségromlás mentes jellemzővel megnyitni tartalmakat.

A Thorium Reader egy ingyenesen használható irodai szoftver amivel E-BOOK dokumentum tartalmakat lehet megnyitni ahol rengeteg ma népszerű dokumentum kimenet olvasásához biztosít navigációs kiegészítőt.

Thorium Reader

Thorium Reader Összefoglaló:

 • irodai program
 • E-BOOK olvasó Windows, illetve Linux operációs rendszer támogatással
 • rengeteg dokumentum fájl formátumhoz használható
 • egyszerű használat
 • kedvencek támogatás
 • szöveg keresési opciók
 • több oldallal létrehozott dokumentum fájlokhoz is
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.edrlab.org/software/thorium-reader/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Thorium Reader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IceCream Ebook Reader 5.242020-11-23 IceCream Ebook Reader 5.24 (0)
  Az IceCream Ebook Reader egy igazán felhasználóbarát Magyar nyelvű Ebook olvasó program. Az alkalmazás rengeteg kényelmi funkciót […]
 • Calibre 5.24.02021-07-30 Calibre 5.24.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Sigil 1.7.02021-07-29 Sigil 1.7.0 (0)
  A Sigil egy nyílt forráskóddal beszerezhető eBook szerkesztő és tervező program. A szoftver rengeteg olyan profi szerkesztő irodai […]
 • Foxit Reader 11.0.0.498932021-05-25 Foxit Reader 11.0.0.49893 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • Royal RSS Reader 1.642021-02-02 Royal RSS Reader 1.64 (0)
  A Royal RSS Reader egy kis méretű, telepítést nem igénylő RSS olvasó program, amivel akár több oldal hírcsatornájára is fel tudsz […]