CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.17

A CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator egy asztali számítógépekre tervezett QR kód olvasó, illetve készítő program. Az alábbi Free alkalmazás QR kódot több módszer szerint is be tud olvasni, vagy vágólapról, fájlok betallózásával, webkamera vagy akár képernyőmentés formájában. QR kód generálásakor azt PNG, illetve JPG formátumban tuja elmenteni.

Ha napi rendszerességgel van dolgod QR kódokkal, újakat készítenél, esetleg azok tartalmát olvasnád ki, itt egy ingyenes, nagyon egyszerű lehetőségeket biztosító segédalkalmazás a CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator. Kis méretű, kezdőknek is ideális választás.

A CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator letöltése után néhány kattintással telepíthető, amit követően egy egyszerű, szinte semmilyen beállítást nem igénylő felhasználói felület fogad.

A szoftver fontosabb funkcióit tekintve kifejezetten ideális választás, hogy szöveges tartalmakat tudj átalakítani QR kóddá, ha fontos testre szabható, hogy a végeredmény mekkora méretű legyen, természetesen ezt nem kötelező módosítani. A mentés előtt az is konfigurálható, hogy milyen formátumban mentse el azt. Itt JPG, illetve PNG formátumok között lehet választani.

Ha QR kódot szeretnél beolvasni, a CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator erre több módszert is biztosít. Vagy betallózható az a fájl ami azt tartalmazza, vagy biztosít egy speciális képernyőmentő funkciót, amivel kijelölhető az a terület ahol az található. Természetesen webkamera is kiválasztható forrásként.

Rengeteg ilyen jellegű alkalmazás érhető el, ami hasonló funkciót biztosít, de ha te az egyszerűséget és az azonnali eredményeket favorizálod, akkor mindenképp érdemes kipróbálni, hisz teljesen ingyenes.

QR kódok létrehozására alkalmas szoftver még a Free QR Creator, illetve az Alternate QR Code Generator, az utóbbi alternatíva inkább a végeredmény testre szabhatóságára koncentrál. Professzionális adott területre koncentráló segédprogram a QR-Code Studio, funkcionálisan amit nem tud, arra nincs is szükség.

A CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator egy teljesen ingyenes QR kód olvasó, illetve készítő program. Olvasási feladatok esetén rengeteg forrásból meg lehet adni a számára a célfájlt. Nagyon egyszerűen használható.

CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator

CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator összefoglaló:

 • QR kód olvasó program
 • QR kód generáló funkció
 • JPG, illetve PNG formátumban ment
 • szinte bármilyen forrásból be tud olvasni adatokat
 • nagyon egyszerű a használata
 • nem igényel konfigurációt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.codetwo.com/freeware/qr-code-desktop-reader/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • QR-Code Studio 2.0.235312020-12-28 QR-Code Studio 2.0.23531 (0)
  A QR-Code Studio egy minden felhasználói igényt teljes mértékben kielégíteni képes QR kód generátor program. A széleskörű […]
 • QR Code Reader Android 2.2.42016-03-02 QR Code Reader Android 2.2.4 (0)
  A QR Code Reader egy kifejezetten Androidos mobilra kifejlesztett QR kód olvasó program, amivel könnyedén tudsz információkat […]
 • Alternate QR Code Generator 1.6802016-02-29 Alternate QR Code Generator 1.680 (0)
  Az Alternate QR Code Generator egy igazán egyszerűen és széleskörűen használható QR kód generátor program. Teljes Magyar nyelvi […]
 • DesktopOK 9.152021-07-30 DesktopOK 9.15 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • Telegram Desktop 2.8.112021-07-18 Telegram Desktop 2.8.11 (0)
  A Telegram Desktop egy igen népszerű, kifejezetten a biztonságosabb használatra koncentráló csevegő program, amivel a barátaiddal […]