Irodai szoftver

QR-Code Studio 2.0.23531

A QR-Code Studio egy minden felhasználói igényt teljes mértékben kielégíteni képes QR kód generátor program. A széleskörű lehetőségeken kívül az is mellette szól, hogy Free alkalmazás formájában használható, a végeredményt teljes mértékben testre lehet szabni. Menteni JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF formátumban tud.

Egy egyedi feladatok megvalósítását szem előtt tartó speciális célszoftver a QR-Code Studio, amivel néhány egyszerű lépésben tudsz saját, modern megjelenéssel ellátott QR kódot készíteni, amit szinte bármilyen területen fel lehet később használni.

Maga a QR-Code Studio igen kis méretű, ahol a letöltése után a beépített „telepítés varázsló” lépéseit követve tehető használható állapotba. A szoftver kezelőfelülete egyszerű áttekinthető, de ezzel ellentétben minden olyan lehetőség felfedezhető rajta ami a szóban forgó feladat ellátásoz mindenképp szükséges.

QR kódok kezelésére használható a QR-Code Studio

A QR-Code Studio használatához nem kell komolyabb számítógépes ismeret, kizárólag annyit kell tenni, hogy a célra létrehozott megfelelő mezőbe beillesszük azt a hivatkozást, amit fel szeretnénk használni. Értelemszerűen az ilyen jellegű adatok esetén nyújt teljes körű támogatást.

A QR-Code Studio lehetővé teszi, hogy a végeredményt a végletekig az igényekhez lehessen igazítani, megadható annak a mérete, saját színvilág választható. Sőt ha ezt tovább szeretnénk fokozni, hagyományos feliratok is elhelyezhetőek rajta. A szoftver több ismertebb képformátumot támogat mint mentési formátumot, többek között a JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF kimeneteket. Így mindenki ki tudja választani azt a kiterjesztést, ami egy adott felhasználási területhez a leginkább megfelelő. A szoftver teljesen ingyenesen használható, az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelven nem tud.

A kínálatunkat tekintve a QR-Code Studio megoldásával összehasonlítva hasonló QR kód generátor program az Alternate QR Code Generator ami szintén ingyenes, funkcionálisan talán szerényebb, de viszont ő már honosított formában futtatható.

A QR-Code Studio egy QR kód generátor program, aminek az az érdekessége, hogy igen részletes testre szabási lehetőségeket szolgáltat és ezt mind ingyenesen teszi.

QR-Code Studio

QR-Code Studio összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
QR-Code Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate QR Code Generator 1.6802016-02-29 Alternate QR Code Generator 1.680 (0)
  Az Alternate QR Code Generator egy igazán egyszerűen és széleskörűen használható QR kód generátor program. Teljes Magyar nyelvi […]
 • Simple Code Generator 1.162024-05-09 Simple Code Generator 1.16 (0)
  A Simple Code Generator szöveges tartalmakból hoz létre QR kódokat bonyolultabb procedúra nélkül. A szoftverrel speciális […]
 • CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.172017-02-27 CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.17 (0)
  A CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator egy asztali számítógépekre tervezett QR kód olvasó, illetve készítő program. Az alábbi […]
 • Free QR Creator 1.12016-11-25 Free QR Creator 1.1 (0)
  A Free QR Creator segítségével komolyabb szakértelem hiányában is tudsz QR kódokat készíteni, majd azt több ma elterjedt […]
 • HoneyView Portable 5.5.3.62732024-06-21 HoneyView Portable 5.5.3.6273 (0)
  A HoneyView Portable egy rendkívül hasznos képnézegető és alapvető szerkesztési opciókat tartalmazó program. Ennek a Free […]

Szólj hozzá