Free QR Creator 1.1

A Free QR Creator segítségével komolyabb szakértelem hiányában is tudsz QR kódokat készíteni, majd azt több ma elterjedt képformátumban lehet elmenteni, BMP, PNG, JPG, GIF, TIFF kimenetek választhatóak ki. Free alkalmazás.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos a címben említett alkalmazás, akik néhány kattintással szeretnének QR kódokat készíteni szöveges tartalmakból, vagy linkek felhasználásával. A Free QR Creator elérhető telepítést nem igénylő változatban is, azok számára akik több számítógépen is futtatnák szemetelés nélkül, hordozható változatban.

A Free QR Creator letöltése után egy kis méretű, csekély erőforrás igénnyel bíró telepítő fájlt kapsz.

A szoftver indítása után egy nagyon egyszerűre tervezett jól navigálható kezelőfelület fogad, ahol gyorsan, könnyedén tudsz megadni szöveges tartalmat, vagy akár hivatkozást átalakítás céljából.

A Free QR Creator alapvetően két átalakítási módszert támogat, itt a Micro QR Code, illetve az ISO 18004 módszert lehet kiválasztani. A program a közvetlen átalakítás előtt egy előnézeti lehetőséget is biztosít a végeredményről.

Ezt több ismertebb képformátumban is el tudja menteni, legyen az BMP, PNG, JPG, GIF, TIFF.

A beállításoknál opcionálisan néhány egyszerűbb testre szabási lehetőséget is szolgáltat, többek között saját színvilágot lehet kiválasztani, illetve kerettel lehet ellátni a kimeneti fájlt. Ha fontosnak tartod a fotó méretét is előre definiálhatod, esetleg forgatható.

A fejlesztő termékeire kitérve nem csak ez az egyetlen alkalmazás, amivel ezt meg lehet tenni, ilyen az Easy Barcode Creator vele vonalkódokat is tudsz készíteni. Az Alternate QR Code Generator az ingyenes alkalmazások között az egyik leghatékonyabb alternatíva az adott feladathoz.

A Free QR Creator sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de ezt teljes mértékben kárpótolja az ingyenesség és az egyszerű kezelhetőség.

A Free QR Creator nevű alkalmazással könnyedén tudsz készíteni QR kódokat szöveges tartalmakból, ingyenes, nagyon egyszerű a használata.

Free QR Creator

Free QR Creator összefoglaló:

 • QR kód készítő alkalmazás
 • elérhető telepítést nem igénylő változatban is
 • egyszerű használat
 • alapvetően két QR kód formátumot támogat
 • BMP, PNG, JPG, GIF, TIFF kimenetbe ment
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.smp-soft.com/products/freeqrcreator.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free QR Creator
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Easy Barcode Creator 2.2.62016-11-25 Easy Barcode Creator 2.2.6 (0)
  Az Easy Barcode Creator nevű program segítségével könnyedén készíthetsz szöveges tartalmak felhasználásával QR kódokat, illetve […]
 • QR-Code Studio 2.0.235312020-12-28 QR-Code Studio 2.0.23531 (0)
  A QR-Code Studio egy minden felhasználói igényt teljes mértékben kielégíteni képes QR kód generátor program. A széleskörű […]
 • PC Image Editor 5.92016-08-26 PC Image Editor 5.9 (0)
  A PC Image Editor egy kis méretű, könnyen kezelhető képszerkesztő alkalmazás ami többek között effekt, illetve szűrő támogatással is […]
 • Alternate QR Code Generator 1.6802016-02-29 Alternate QR Code Generator 1.680 (0)
  Az Alternate QR Code Generator egy igazán egyszerűen és széleskörűen használható QR kód generátor program. Teljes Magyar nyelvi […]
 • Snipaste 2.7.0.02021-11-24 Snipaste 2.7.0.0 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]