Creator - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Creator

 • A PDF24 Creator egy valódi mindenes szoftver amivel a szóban forgó dokumentumot tudod szerkeszteni. Rengeteg extra funkciót rejteget, tud PDF-eket egyesíteni, kinyerni, de olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki ebből a Free alkalmazásból, mint a PDF titkosítás, nyomtatás, azok megtekintése. Természetesen készíteni is lehet vele. Magyar nyelven is tud. Önéletrajzok, álláspályázatok, illetve motivációs levelek készítéséhez is hatékony. 

  PDF24 Creator 11.15.1

  A PDF24 Creator egy valódi mindenes szoftver amivel a szóban forgó dokumentumot tudod szerkeszteni. Rengeteg extra funkciót rejteget, tud PDF-eket egyesíteni, kinyerni, de olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki ebből a Free alkalmazásból, mint a PDF titkosítás, nyomtatás, azok megtekintése. Természetesen készíteni is lehet vele. Magyar nyelven is tud. Önéletrajzok, álláspályázatok, illetve motivációs levelek készítéséhez is hatékony. 

  olvasd tovább...

 • A PDFCreator PDF dokumentum készítő alkalmazás amivel komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre a szóban forgó formátummal bíró fájlokat. PDF olvasó funkciót is tartalmaz. Free alkalmazásként futtatható. PDF fájlok szerkesztéséhez, illetve az azok megtekintéséhez. Magyar nyelven használható.

  PDFCreator 5.1.2

  A PDFCreator PDF dokumentum készítő alkalmazás amivel komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre a szóban forgó formátummal bíró fájlokat. PDF olvasó funkciót is tartalmaz. Free alkalmazásként futtatható. PDF fájlok szerkesztéséhez, illetve az azok megtekintéséhez. Magyar nyelven használható.

  olvasd tovább...

 • Az AVS Disc Creator nevű alkalmazással adatlemezeket, illetve multimédiás fájlokat tudsz a lehető legjobb minőségben CD/DVD lemezre írni. A szoftver Blu-ray adathordozókhoz, ISO fájlokhoz, másoláshoz is megfelelő. Külön kiválasztható az írás sebessége.

  AVS Disc Creator 6.2.4.564

  Az AVS Disc Creator nevű alkalmazással adatlemezeket, illetve multimédiás fájlokat tudsz a lehető legjobb minőségben CD/DVD lemezre írni. A szoftver Blu-ray adathordozókhoz, ISO fájlokhoz, másoláshoz is megfelelő. Külön kiválasztható az írás sebessége.

  olvasd tovább...

 • Az AKRAM Media Creator egy adatlemezek, illetve Audió CD lemezek létrehozásához használható eszköz. A Szoftverrel effektekkel módosíthatóak a multimédiás tartalmak, illetve hangfelvételekhez is támogatott. Az MP3, WMA, WAV, OGG, VOX Audió Kodek fájlformátumokhoz modern CD/DVD lemezek tervezési feladataihoz használható multimédiás program zenei fájlok konvertálásához, Grabber projektekhez is tartalmaz funkciót.

  AKRAM Media Creator 1.11

  Az AKRAM Media Creator egy adatlemezek, illetve Audió CD lemezek létrehozásához használható eszköz. A Szoftverrel effektekkel módosíthatóak a multimédiás tartalmak, illetve hangfelvételekhez is támogatott. Az MP3, WMA, WAV, OGG, VOX Audió Kodek fájlformátumokhoz modern CD/DVD lemezek tervezési feladataihoz használható multimédiás program zenei fájlok konvertálásához, Grabber projektekhez is tartalmaz funkciót.

  olvasd tovább...

 • A Soft4Boost Ringtone Creator egy rengeteg felhasználóval rendelkező szoftver amivel saját csengőhangokat lehet létrehozni, hangfelvételeket létrehozni, szerkesztési feladatokkal. M4A, AAC, WAV, WMA, MP3 Kodek megnyitásához futtatható. Az alkalmazással rengeteg formátumot lehet kezelni, effekteket is használhatunk, illetve vágható a zenei tartalom.

  Soft4Boost Ringtone Creator 8.2.5

  A Soft4Boost Ringtone Creator egy rengeteg felhasználóval rendelkező szoftver amivel saját csengőhangokat lehet létrehozni, hangfelvételeket létrehozni, szerkesztési feladatokkal. M4A, AAC, WAV, WMA, MP3 Kodek megnyitásához futtatható. Az alkalmazással rengeteg formátumot lehet kezelni, effekteket is használhatunk, illetve vágható a zenei tartalom.

  olvasd tovább...