AnyMP4 DVD Creator 7.2.32

Az AnyMP4 DVD Creator egy prémium kategóriás DVD író, másoló program ami videó szerkesztővel is rendelkezik az esetleges módosítási igények érdekében. A program támogatja hogy az írási feladat előtt a szerkesztés során vágni, színjellemzőket módosítani, illetve egyéb népszerű feladatokat lehessen elvégezni. Rippelő funkcióval, felirat fájlok hozzáadása, manuálisan módosítható audió paraméterek említhetőek. Blu-ray adathordozókhoz. OGG, WMV, DAT, AVI, MPEG, DivX, VOB, 3GP, FLV, MP4, ASF formátumokhoz.

Multimédiás fájlokhoz, Blu-ray adathordozók írására használható kereskedelmi munkafolyamatokat támogató szoftver az AnyMP4 DVD Creator. Akár biztonsági mentésekhez, szerkesztési feladatokhoz is fel lehet használni.

Az AnyMP4 DVD Creator rendelkezésre álló kiadása néhány kattintással telepíthető, egy speciális indítófelületen lehet kiválasztani azt a feladatot amiért ki lett próbálva. A szoftver egy profi író szoftver ami biztonsági mentések létrehozására is felhasználható.

Az AnyMP4 DVD Creator Blu-ray fájlokhoz használható, létrehozható egy korábbi lemez példány biztonsági mentése ahol további szerkesztési feladat végezhető el, ilyen a videók vágása, leginkább jellemző tulajdonságok módosítása, hang, illetve videó paraméterek felhasználási területhez való igazítása.

A CD/DVD író alkalmazás egyszerre több multimédiás fájllal is tud dolgozni egy projektben, egy beépített médialejátszó is felfedezhető benne amivel a szerkesztendő tartalom megtekinthető.

Komoly fejlesztés eredménye, így rengeteg fájl formátum kiválasztható az összeállításhoz, ilyen az OGG, WMV, DAT, AVI, MPEG, DivX, VOB, 3GP, FLV, MP4, ASF kodekek.

Normál felbontás, illetve FullHD videók esetén a hozzájuk tartozó beállításokat nagyon egyszerűen ki lehet választani, ha egy nagyobb projekten dolgozunk, abban az esetben a feladat eltárolható, majd később onnan folytatható ahol az be lett fejezve. Ingyenesen DVD író a BurnAware Free, illetve a ImgBurn nevű program, minőségi DVD lemezek írhatóak velük.

Az AnyMP4 DVD Creator egy több célra tervezett író szoftver amivel akár műsoros DVD lemezek is összeállíthatóak, azt Blu-ray minőségben lehet eltárolni. Videó szerkesztő funkcióval is rendelkezik, ha a tartalom módosítására lesz majd később szükség.

AnyMP4 DVD Creator

AnyMP4 DVD Creator Összefoglaló:

 • CD/DVD író szoftver
 • Blu-ray író
 • műsoros DVD lemezekhez
 • videó szerkesztő
 • rengeteg profi eszköz
 • Több választható kodek formátum
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.anymp4.com/dvd-creator/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AnyMP4 DVD Creator
Platform
Windows
Teljes ár
USD 78,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VideoSolo DVD Creator 1.2.222019-11-01 VideoSolo DVD Creator 1.2.22 (0)
  A VideoSolo DVD Creator egy profi CD/DVD író szoftver multimédiás tartalmakhoz ahol néhány előre hozzáadott profilos használati mód […]
 • Aimone DVD Creator 2.03.1182017-10-07 Aimone DVD Creator 2.03.118 (0)
  Az Aimone DVD Creator egy különleges CD/DVD író szoftver, amivel műsoros adathordozókat lehet összeállítani. Az alkalmazás Blu-ray […]
 • AnyBurn Portable 5.82023-09-13 AnyBurn Portable 5.8 (0)
  Az AnyBurn Portable egy ingyenesen letölthető és Free alkalmazás formájában futtatható CD/DVD író szoftver ami támogatja a Blu-ray […]
 • Leawo Prof. Media 13.0.0.12023-08-31 Leawo Prof. Media 13.0.0.1 (0)
  A Leawo Prof. Media nevű programmal konvertálhatsz, Rippelhetsz CD/DVD lemezeket, másolhatod a kedvenc videóidat. A Blu-ray minőséget […]
 • RZ Free DVD Burner 3.002021-07-05 RZ Free DVD Burner 3.00 (0)
  Az RZ Free DVD Burner egy ingyenes CD/DVD író szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat adathordozóra lehet másolni. A Free […]