Aimone DVD Creator 2.03.118

Az Aimone DVD Creator egy különleges CD/DVD író szoftver, amivel műsoros adathordozókat lehet összeállítani. Az alkalmazás Blu-ray adathordozók esetén is teljes körű támogatást biztosít. DVD menü tervező funkciót is tartalmaz. Konvertálni DivX, OGG, FLV, MPEG, AVI, 3GP, MP4 formátumban tud. Videó szerkesztő, vágó funkcióval.

Az alábbi szoftver ( Aimone DVD Creator ) több mint egy átlagos CD/DVD író alkalmazás mivel olyan funkciók is felfedezhetőek benne aminek köszönhetően professzionális műsoros DVD lemezeket tudsz összeállítani akár Blu-ray minőségben.

Az Aimone DVD Creator letöltését követően az installálás során lehetséges, hogy további kiegészítőket tölthet le ami a rendeltetésszerű futtatásához elengedhetetlen. Ezt követően a Windows-t újra kell indítani.

Az Aimone DVD Creator kezelőfelülete amellett hogy áttekinthető, jól tervezett formában érhető el minden fontosabb funkció. A szerényebb navigációs felület mögött bőséges funkciókínálat áll rendelkezésre.

A szoftver szinte bármilyen multimédiás fájlt fel tud használni abból a célból, hogy műsoros adathordozókat tudj összeállítani. A betallózott fájlt lehet konvertálni, szerkeszteni, így egy teljes mértékben testre szabott tartalmat kaphatsz.

Az Aimone DVD Creator alapértelmezetten tartalmaz egy DVD menü tervezőt, ahol néhány témát is biztosít. Külön audió sávokat, illetve felirat fájlokat is hozzá tudsz adni.

A program mindössze három lépésben tudja elvégezni a konvertálást, a szerkesztést, illetve a a DVD lemezre való archiválás útján történő feladatsort.

Konvertáláskor, az összes ma ismert formátumot támogatja, néhányat kiemelve az Aimone DVD Creator kezeli a DivX, OGG, FLV, MPEG, AVI, 3GP, MP4 kodekeket. A DVD menü tervezőjénél külön menüpontokat adhatsz hozzá, feliratokat helyezhetsz el rajta, vagyis azok az opciók felfedezhető fel amik egy ilyen jellegű szoftver esetén elvárható.

Konvertálásra felhasználhatod még a DVDFab nevű alkalmazást, az utóbbi közel hasonló funkcionalitással rendelkezik. A ConvertXtoDVD megoldása szintén komplett szoftvercsomagnak tekinthető.

Az Aimone DVD Creator egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy konvertálhass, videókat szerkessz, vághass tartalmakat, illetve egyedi, akár Blu-ray minőségben tudj összeállítani műsoros DVD lemezeket, majd azt vele ki tudd írni.

Aimone DVD Creator

Aimone DVD Creator összefoglaló:

 • CD/DVD író program
 • Konvertáló alkalmazás
 • műsoros adathordozók létrehozásához
 • Blu-ray támogatás
 • videó szerkesztő
 • Videók vágásához
 • DVD menü tervező
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Aimone DVD Creator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
34,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AnyMP4 DVD Creator 7.2.322020-01-10 AnyMP4 DVD Creator 7.2.32 (0)
  Az AnyMP4 DVD Creator egy prémium kategóriás DVD író, másoló program ami videó szerkesztővel is rendelkezik az esetleges módosítási […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]
 • DVDx 4.2 Build 55222017-12-09 DVDx 4.2 Build 5522 (0)
  A DVDx egy igen népszerű multimédiás szoftver, amivel konvertálni, műsoros DVD lemezeket Rippelni tudsz. A szoftverrel a lehető […]
 • VideoLAN Movie Creator 0.2.02017-10-11 VideoLAN Movie Creator 0.2.0 (0)
  A VideoLAN Movie Creator egy professzionális, videók szerkesztéséhez felhasználható program. A szoftverrel videókat vághatsz, […]