Soft4Boost Split Movie 3.7.7.439

A Soft4Boost Split Movie egy igazán sokrétű, számos különleges funkcióval ellátott videó szerkesztő program. Az alkalmazással a videókat vághatod, fejezeteket illeszthetsz be, saját DVD menüt tervezhetsz hozzá. A fejlesztő további termékeinek az integrálásával videófelvevő, illetve képlopó funkciót is tud biztosítani. AVI, DivX, MPEG, 3GP, FLV, MOV, WMV formátum támogatás. Magyar nyelvű.

Egyszerű, áttekinthető, könnyen kezelhető videó szerkesztő alkalmazás a Soft4Boost Split Movie, ami a lehetőségeit tekintve számos nélkülözhetetlen funkciót biztosít, hogy igazán egyedi videókat állíts össze akár műsoros DVD lemezekhez.

A Soft4Boost Split Movie letöltése után néhány lépésben telepíthető, aminek a végeztével szinte azonnal használhatóvá válik. A szoftver rengeteg fájltípust ismer, meg tud nyitni szerkesztésre, legyen az AVI, DivX, MPEG, 3GP, FLV, MOV, WMV.

A szoftver egyszerre több videót is tud kezelni, egy munkafolyamaton belül.

A Soft4Boost Split Movie videó szerkesztője, ideális filmes jellegű tartalmak vágásához, amit egy beépített médialejátszó tesz egyszerűbbé. Azzal áttekinthetőek a fontosabb mozzanatok, így ki tudod választani a számodra kevésbé oda nem illő részleteket.

Ha egy műsoros DVD lemezt szeretnél összeállítani, ehhez is biztosít olyan funkciókat, amivel ez megvalósítható. Vele a multimédiás tartalomba beilleszthetsz fejezeteket, tervezhetsz hozzá menüket is.

Ha telepítve van a számítógépedre a Soft4boost Screen Recorder, illetve a Soft4Boost Video Capture, abban az esetben képes azokkal integrálódni, ezáltal képlopásokat, illetve videó felvételeket is készíthetsz az asztali tevékenységedről, ezt egy új projektben fel is használhatod.

Videók szerkesztésére ingyenes megfelelőjeként használhatod helyette az XMedia Recode, vagy a Freemake Video Converter nevű szoftvert. Az utóbbi fejlett konvertálási opciókat biztosít, profilos formában.

A Soft4Boost Split Movie videó szerkesztőjével, lehetőséged van videókat vágni, műsoros DVD lemezek számára menüket létrehozni, opcionálisan azokba fejezeteket is beilleszthetsz. Magyar nyelvi támogatással bír. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Soft4Boost Split Movie

Soft4Boost Split Movie összefoglaló:

 • Videó szerkesztő alkalmazás
 • Blu-ray, Full HD, Ultra HD támogatás
 • videók vágásához
 • DVD menü szerkesztő
 • fejezetek beillesztéséhez
 • rendkívül felhasználóbarát módon navigálható kezelőfelület
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/split-movie

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Soft4Boost Split Movie
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Video Studio 5.4.72020-07-02 Soft4Boost Video Studio 5.4.7 (0)
  A Soft4Boost Video Studio egy univerzális multimédiás program amivel videókat szerkeszthetsz. A szoftver tartalmaz még videó felvevő […]
 • MovieCut 20192020-04-09 MovieCut 2019 (0)
  A MovieCut egy AVI, OGG, WMA, MPG, MKV, SWF, VOB, QT, MP4 formátumokat támogató profi videó szerkesztő alkalmazás. A konvertáló […]
 • DVDx 4.2 Build 55222017-12-09 DVDx 4.2 Build 5522 (0)
  A DVDx egy igen népszerű multimédiás szoftver, amivel konvertálni, műsoros DVD lemezeket Rippelni tudsz. A szoftverrel a lehető […]
 • VideoLAN Movie Creator 0.2.02017-10-11 VideoLAN Movie Creator 0.2.0 (0)
  A VideoLAN Movie Creator egy professzionális, videók szerkesztéséhez felhasználható program. A szoftverrel videókat vághatsz, […]
 • Aimone DVD Creator 2.03.1182017-10-07 Aimone DVD Creator 2.03.118 (0)
  Az Aimone DVD Creator egy különleges CD/DVD író szoftver, amivel műsoros adathordozókat lehet összeállítani. Az alkalmazás Blu-ray […]