VideoLAN Movie Creator 0.2.0

A VideoLAN Movie Creator egy professzionális, videók szerkesztéséhez felhasználható program. A szoftverrel videókat vághatsz, egyesíthetsz, effektezhetsz, minden ma modern funkció felfedezhető benne amire csak szükséges van. A VLMC Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

Az alábbi videó szerkesztő alkalmazással egyedi projekt formájában van arra lehetőséged, hogy látványos videókat állíthass össze akár néhány egyszerű lépésben. A VideoLAN Movie Creator effektezési opciókat is biztosít.

A VideoLAN Movie Creator letöltését követően a szoftver telepítése és indítása után egy professzionális szerkesztési lehetőségekkel ellátott alkalmazást próbálhatsz ki ahol számos modern lehetőség fedezhető fel.

A VideoLAN Movie Creator annyiban tér el a hasonló videó szerkesztő szoftverektől, hogy az esetében egy úgynevezett projektként kezdeményezhető a szóban forgó munkafolyamat. Természetesen hagyományos MPG, illetve AVI formátum is kiválasztható, ebben az esetben rugalmasabban használható fel a későbbiekben.

A VideoLAN Movie Creator külön képes kezelni az audió, illetve videó adatfolyamot, teljes mértékben az igényekhez igazítható a szerkesztendő médiafájl. A program több importálási opciót biztosít annak az érdekében, hogy a felhasználandó videó tartalmat megadhasd a számára.

A szoftvert egyszerűbb videó vágási, illetve egyesítési feladatokhoz is felhasználhatod, ha azt igazán különlegessé szeretnéd tenni, azt effektekkel lehet feldobni. A program egy egyszerűbb videó lejátszó funkcióval is rendelkezik, ezzel az opcióval a módosítás alatt álló projekt tekinthető meg a tényleges mentés előtt.

Lehetőség van hangfájlokat hozzá importálni, külön ID3 tag jellemzőket is hozzáfűzhetsz. Ha szeretnéd azt meg is oszthatod egyetlen kattintással.

A szoftver fejlesztője nem ismeretlen, mivel számos népszerű alkalmazást tett elérhetővé, többek között az igen népszerű VLC Media Player nevű szoftvert, ami az összes ma népszerű videó, illetve audió formátumot támogatja, bárhonnan meg tudja azokat nyitni. Videók szerkesztésére használhatod még az Aimone DVD Creator-t a programmal inkább műsoros DVD lemezeket lehet összeállítani. Ingyenesen az XMedia Recode megoldása próbálható ki.

A VideoLAN Movie Creator egy ingyenes videó szerkesztő szoftver, amivel videókat lehet vágni, egyesíteni, effektezni, illetve ID3 tagokkal ellátni. A szoftver opcionálisan projekt formátumban tud menteni.

VideoLAN Movie Creator

VideoLAN Movie Creator összefoglaló:

 • Videó szerkesztő alkalmazás
 • videó vágó funkció
 • Filmek egyesítéséhez
 • effektezés
 • ID3 Tag szerkesztő
 • MPEG, AVI támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VideoLAN Movie Creator
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VidCutter 6.0.02018-08-11 VidCutter 6.0.0 (0)
  A VidCutter egy rendkívül hasznos videó szerkesztő szoftver, amivel az egyik legnépszerűbb feladatot lehet elvégezni, multimédiás […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.992021-10-16 Freemake Video Converter 4.1.13.99 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • VSDC Free Video Editor 6.8.5.3502021-09-23 VSDC Free Video Editor 6.8.5.350 (6)
   A VSDC Free Video Editor videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. Támogatja az audió […]
 • Gihosoft Video Editor 2.0.482021-09-19 Gihosoft Video Editor 2.0.48 (0)
  A Gihosoft Video Editor egy videók módosításához, az azok szerkesztéséhez használható program. A Free alkalmazás videók vágásához, […]
 • Free Video Cutter Joiner 2021.42021-09-09 Free Video Cutter Joiner 2021.4 (0)
  A Free Video Cutter Joiner egy videók vágásához, illetve egyesítéséhez használható multimédiás eszköz ami rengeteg Kodek formátumhoz […]