VidCutter 6.0.0

A VidCutter egy rendkívül hasznos videó szerkesztő szoftver, amivel az egyik legnépszerűbb feladatot lehet elvégezni, multimédiás fájlokat vághatsz, vagy egyesíthetsz. Ez a Free alkalmazás az egyik legegyszerűbb módját biztosítja, talán a leg-felhasználóbarát központúbb megoldás ami jelenleg elérhető. A kinézetét skinekkel lehet megváltoztatni.

Videók vágására ma már rengeteg egyszerűbb, vagy akár komplexebb megoldás érhető el. Általában ilyen jellegű funkciót konvertáló eszközöknél mint plusz funkció fedezhettünk fel. Ha egy olyan szoftvert szeretnél használni, ami csak a legfontosabb opciókat biztosítja, nem kell konfigurálni, akkor a VidCutter nevű alkalmazás hamar elnyerheti a tetszésedet. Videók egyesítéséhez is felhasználható.

A VidCutter letöltése után azt csak installáld, majd azonnal használható.

A VidCutter használata nagyon egyszerű, csak néhány lépést igényel. Csak annyit kell tenned, hogy a vágásra szánt médiafájlt, vagyis a videót betallózod a számára, majd megadod neki a kezdő, illetve befejezési időpontot. Opcionálisan ezt a beépített videó lejátszó funkciójával is meg tudod tenni, ha egyszerre több tartalmat szeretnél szerkeszteni ez sem probléma, mivel ezt is támogatja a lehető legmodernebben. Ha több különálló videót szeretnél egyesíteni amellett hogy eltávolítod a fölösleges részleteket belőle, ekkor is az egyik legoptimálisabb választás.

Értelemszerűen az összes ma fontosabb videó formátumot támogatja. Speciális igények esetén hardveres feldolgozási opciók is kiválaszthatóak. Így egyéni igényekhez szabott eredmények érhetőek el.

Az extrái közzé tartozik, hogy a VidCutter kinézetét meg lehet változtatni témákkal, így nem csak funkcionálisan kínál minden ma fontosnak tekinthető opciót, hanem megjelenésben is teljesen testre szabható.

A VidCutter ingyenesen biztosít minden modern lehetőséget, csekély erőforrást igényel, sőt Windows 10 rendszeren is használható a maximális kompatibilitás biztosítása mellett.

Az XMedia Recode nevű programmal, ezeken a feladatokon kívül konvertálni, Rippelni is tudsz. Komplett médiaközpontként a DVDx használható, műsoros DVD lemezeket állíthatsz össze, ahol saját menüket tervezhetsz hozzá. Az egyik leginkább hasonló opciókat biztosító videó szerkesztő szoftver a Bandicut igaz kereskedelmi változat, ettől függetlenül mégis érdemes kipróbálni.

A VidCutter egy teljesen ingyenes, könnyed használati opciókat tartalmazó videó szerkesztő szoftver, ezzel az alkalmazással videókat tudsz egyesíteni, vagy ha szükséges darabolni, vagyis vágni.

VidCutter

VidCutter Összefoglaló:

 • Videó szerkesztő alkalmazás
 • vágási, egyesítési feladatokhoz
 • egyszerű használat
 • egyszerre több médiafájlt kezel egy munkafolyamaton belül
 • integrált médialejátszó
 • Skinezhető felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VidCutter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Video Cutter Joiner 2023.52023-09-13 Free Video Cutter Joiner 2023.5 (0)
  A Free Video Cutter Joiner egy videók vágásához, illetve egyesítéséhez használható multimédiás eszköz ami rengeteg Kodek formátumhoz […]
 • VideoLAN Movie Creator 0.2.02017-10-11 VideoLAN Movie Creator 0.2.0 (0)
  A VideoLAN Movie Creator egy professzionális, videók szerkesztéséhez felhasználható program. A szoftverrel videókat vághatsz, […]
 • Free Cut Video 1.062015-08-27 Free Cut Video 1.06 (0)
  A Free Cut Video egy igen egyszerűen kezelhető videó szerkesztő alkalmazás, amivel egy munkafolyamaton belül azokat vágni, […]
 • XMedia Recode 3.5.8.52023-09-21 XMedia Recode 3.5.8.5 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.8.52023-09-21 XMedia Recode Portable 3.5.8.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]