Konvertáló programok

Free Video Cutter Joiner 2024.1

A Free Video Cutter Joiner egy videók vágásához, illetve egyesítéséhez használható multimédiás eszköz ami rengeteg Kodek formátumhoz támogatott. A Free alkalmazás AVI, MPEG, MP4, FLV, WMV, MKV, ASF, VOB, M4F fájlkiterjesztésekhez használható. Videók szerkesztése esetén a videók méretét, illetve a minőség, a mintavételezési frekvencia, audió, illetve videó paraméterek módosíthatók. Kötegelt videó szerkesztési feladatokhoz is futtathatjuk.

Csak a fontosabb funkciókkal kifejlesztett videó szerkesztő program a Free Video Cutter Joiner amivel a multimédiás fájlok egyéni módosításához lehet több eszközhöz hozzáférni amivel a filmek vágása, egyesítése, illetve a multimédiás tartalom definiált paramétereit lehet módosítani, egy kedvenc videólejátszó szoftver estén jobb felhasználói élménnyel tekinthetőek meg.

A Free Video Cutter Joiner letöltése, illetve a telepítése, illetve az indítása után egy dizájnos felhasználói felületen lehet betallózni azt a tartalmat amit szerkeszteni szeretnénk.

A szoftver felültére lehet húzni, illetve a videó dekódoló alkalmazásoknál kipróbálható fájlkezelő kiegészítő az esetében is rendelkezésre áll amivel a fájlt csak be kell tallózni. AVI, MPEG, MP4, FLV, WMV, MKV, ASF, VOB, M4F fájlformátumokat lehet a Free Video Cutter Joiner videó kezelő programmal vágnunk.

A szoftver számos előre elmondható szinte pozitív jellemzőkkel rendelkezik ami a felhasználóbarát tervezés, illetve a támogatott kiválasztható szolgáltatások.

Egyszerre több videó szerkesztéséhez is eredményes a Free Video Cutter Joiner

A videó daraboló, vágó a Free Video Cutter Joiner a tartalmak kiválasztása utáni konfiguráció a kezdő, illetve a befejezési időpont kiválasztása, ahol azt az szoftver videó lejátszó kiegészítőjével a szükséges videó részlet, illetve a felületén található beállítások időpont begépelésével támogatott.

A videó alapvető jellemzőit is módosítani lehet de azelőtt az általunk elvégzett szerkesztési feladatokat is meg lehet tekinteni, illetve akár filmeket is egyesíthetünk.

A szoftver mobil, illetve Windows operációs rendszeren használt multimédiás programra optimális tulajdonságokkal rendelkező tartalmak is készíthetőek ahol kiválasztható a minőség, amivel kisebb méretű videót hozhatunk létre ami a mobilon, illetve kevesebb hellyel használható Android, IOS eszközöknél lehet hatékony, egy videó, illetve akár kötegelt feladatban történő videószerkesztéshez szükséges.

Videók szerkesztéséhez, az azok darabolásukhoz, illetve egyesítési munkafolyamataihoz a VSDC Free Video Editor, illetve a MovieCut eszköze használható alternatívaként.

A Free Video Cutter Joiner egy videó vágó, illetve filmek egyesítéséhez használható multimédiás program amivel a tartalmak felbontását, illetve mintavételezési frekvenciáját is módosíthatjuk. Ingyenes kiadás.

Free Video Cutter Joiner

Free Video Cutter Joiner Összefoglaló:

Free Video Cutter Joiner letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free Video Cutter Joiner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Video Cutter Expert 4.22024-03-11 Video Cutter Expert 4.2 (0)
  A Video Cutter Expert a mindennapi Videószerkesztési feladatainkhoz hatékony amivel kiváló minőségben vághatjuk a tartalmakat. A Free […]
 • Gihosoft Video Editor 2.0.482021-09-19 Gihosoft Video Editor 2.0.48 (0)
  A Gihosoft Video Editor egy videók módosításához, az azok szerkesztéséhez használható program. A Free alkalmazás videók vágásához, […]
 • VidCutter 6.0.02018-08-11 VidCutter 6.0.0 (0)
  A VidCutter egy rendkívül hasznos videó szerkesztő szoftver, amivel az egyik legnépszerűbb feladatot lehet elvégezni, multimédiás […]
 • Free Cut Video 1.062015-08-27 Free Cut Video 1.06 (0)
  A Free Cut Video egy igen egyszerűen kezelhető videó szerkesztő alkalmazás, amivel egy munkafolyamaton belül azokat vágni, […]
 • SharpCut 1.4.7.02024-05-18 SharpCut 1.4.7.0 (0)
  A SharpCut egy alapvető szakértelemmel használható videó szerkesztő program amivel videókat tudunk vágni. A Free alkalmazás adott […]

Szólj hozzá