Tökéletes videó vágó program a Free Video Cutter Joiner, a bitráta értékek módosításához is támogatott

A szoftver egy multimédiás tartalmak egyszerű vágásához, egyesítéséhez létrehozott ingyenes videó szerkesztő amivel tartalmak Bitráta, illetve mintavételezési frekvenciája is módosítható. A Videók kimeneti paramétereinek a módosításához is futtatható programmal AVI, MPEG, MP4, WMV, 3GP, FLV, MOV, VOB kodek formátumok nyithatóak meg.

A multimédiás tartalmak szerkesztéséhez létrehozott programmal a kellő videókból akár ismétlődően lejátszható tartalmak is készíthetőek. A szoftver videó egyesítéshez készített felületén a szükséges fájlokat akár többször is meg lehet nyitnunk amit össze tudunk fűzni. A videók szerkesztéséhez kifejlesztett program a Free Video Cutter Joiner egy gásához készített eszközzel futtatható, testre szabhatjuk a tartalmainkat. Egy multimédiás fájlok lejátszásához futtatható funkciót is biztosít amivel a tartalmakból törölhetjük a nem kellő részeket. A fájlok kimeneti jellemzői is szerkeszthető, a videók mintavételezési frekvenciája, a bitráta értékei, illetve a tartalmak felbontása is konfigurálható.

Videók bitsebességének a módosításához is futtatható

Az AVI, MPEG, MP4, WMV, 3GP, FLV, MOV, VOB videó kodek fájlok betallózása, húzd és ejtsd módszerrel történő megnyitása után a kezdő, illetve befejezési időpont begépelésével, illetve egy csúszka eszközzel lehet a vágáshoz szükséges területet kiválasztani.

A tartalmak bitráta tulajdonságai, mintavételezési frekvenciája, a videók képpont jellemzőinek a szerkesztése a fájlok újrakódolása esetén módosítható. A videók eredeti jellemzőinek a megőrzése esetén a fájlok akár gyorsabban vághatóak. A filmek egyesítéséhez, vágásához meghatározható megoldásokkal létrehozott program innen szerezhető be.

Free Video Cutter Joiner – Videó vágó Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tökéletes videó vágó program a Free Video Cutter Joiner, a bitráta értékek módosításához is támogatott
Szerző
Leírás
Videók bitráta értékeinek a szerkesztéséhez, illetve vágási munkafolyamatokhoz futtatható a Free Video Cutter Joiner.

Kapcsolódó szoftverek