MovieCut: Videó szerkesztés, megosztás egyetlen alkalmazással

A videó szerkesztő alkalmazással elsősorban vágási feladatokat tudsz elvégezni, illetve néhány alapvetőbb jellemzője módosítható. A MovieCut nevű alkalmazással videókat is meg lehet osztani.

A kereskedelmi termékként rendelkezésre álló szoftver rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ilyen hogy nem csak egy egyszerű videó vágó program amivel eltávolíthatóak a multimédiás fájlokból a fölösleges részletek, hanem egy korszerű szerkesztő eszköz is egyben. Lehet vele látványos effektekkel feldobni videókat, szűrőket használhatsz, minden népszerűbb eszköz rendelkezésre áll. A MovieCut szerkesztőjével könnyedén világosabbá tehetőek azok a videók amik nehezen kivehetőek, kevés fényerő jellegű paraméterrel rendelkeznek. Ha egy adott felhasználási terültre készül a videó, azt egy projekt keretein belül szeretnéd létrehozni, saját logókat helyezhetsz el rajta ami előzőleg kép fájl volt mint kiindulási alap. Szinte bárhová, bármit. Vannak olyan film jellegű tartalmak amiket nem csak saját célra készítünk, hanem megosztásra is, erre is egy tökéletes megoldás. Az alkalmazással a végeredményt néhány másodperc alatt a YouTube megosztójára lehet feltölteni. Ha ki szeretnéd próbálni a MovieCut nevű program innen tölthető le.

MovieCut: Videó vágó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MovieCut: Videó szerkesztés, megosztás egyetlen alkalmazással
Szerző
Leírás
Prémium kategóriás, rengeteg hasznos eszközzel felszerelt videó szerkesztő vágási feladatokhoz: MovieCut...

Kapcsolódó szoftverek