Konvertáló programok

Gihosoft Video Editor 2.0.48

A Gihosoft Video Editor egy videók módosításához, az azok szerkesztéséhez használható program. A Free alkalmazás videók vágásához, illetve az egyesítésükhöz konvertáláshoz használható. Kötegelt feladat támogatással MPEG, MP4, WMV, M4A, MP3, MOV, VAW fájlformátumokat lehet megnyitni, szerkeszteni.

Modern videó szerkesztő eszköz a számítógépen kötegelt feladatként történő videók vágásához, darabolásához, illetve a konvertálásukhoz. A Gihosoft Video Editor az összes ma fontosabb kodek formátumot támogatja. Számos ma elterjedt videó formátumba lehet konvertálni.

A Gihosoft Video Editor letöltése, illetve a telepítése után egy egyszerű, áttekinthető, modern felhasználói felületen érhetőek el azok a szerkesztő funkciók amivel a videók módosíthatóak. Kötegelt feladat támogatással használható, egy munkafolyamaton belül akár egy teljes mappa tartalmának a szerkesztéséhez is használható.

A Gihosoft Video Editor a vágandó tartalmak importálásához egy beépített fájlkezelő eszközt is tartalmaz, illetve egyszerűen a felületére kell húzni azokat a fájlokat amiket szerkeszteni szeretnénk.

Filmek konvertálása, illetve a darabolásukhoz eredményes a Gihosoft Video Editor

A szoftver egy multimédiás eszközzel is rendelkezik amivel ki lehet választani a videók azon részletét amit ki szeretnénk vágni, a szoftver a kezdő időpont, illetve a befejezési idő beírása után a leghatékonyabb tulajdonságokkal vágja ki a videóból a fölösleges részeket.

A Gihosoft Video Editor a multimédiás tartalmak vágásakor a fájlok dekódolása, illetve a paraméterek konfigurálása egy profil szerint választható ki amivel egyszerűbben tudjuk beállítani az alkalmazást.

Rengeteg kodek fájlkiterjesztéssel biztosított a konfiguráció ahol MPEG, MP4, WMV, M4A, MP3, MOV, VAW, AVI, FLV, MKV, ASF, AMR formátumok is biztosítottak, a lista nem tartalmazza az összes támogatott videó kodek listát. A Gihosoft Video Editor a multimédiás tartalmak profilos szerkesztési tevékenységeihez egy hatékony megoldás. Videók konvertálásához, illetve az azok vágásához használható multimédiás program a VSDC Free Video Editor, illetve a Format Factory.

A Gihosoft Video Editor egy videók vágásához, illetve az azok dekódolási munkafolyamataihoz használható eszköz amivel akár egy feladaton belül több tartalmat is szerkeszteni lehet.

Gihosoft Video Editor

Gihosoft Video Editor Összefoglaló:

 • Videó szerkesztő program
 • kötegelt feladat támogatás
 • videók vágása
 • filmek konvertálása
 • áttekinthető felhasználói felülettel használható
 • profilosan paraméterezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.gihosoft.com/free-video-cutter.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Gihosoft Video Editor
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Video Cutter Joiner 2024.12024-04-22 Free Video Cutter Joiner 2024.1 (0)
  A Free Video Cutter Joiner egy videók vágásához, illetve egyesítéséhez használható multimédiás eszköz ami rengeteg Kodek formátumhoz […]
 • Simple Video Editor 1.7.2.02024-04-17 Simple Video Editor 1.7.2.0 (0)
  A Simple Video Editor nem csak Videók vágási feladataihoz hanem a hangerejének a módosításához is nagyszerű, bármely szerkesztési […]
 • Video Cutter Expert 4.22024-03-11 Video Cutter Expert 4.2 (0)
  A Video Cutter Expert a mindennapi Videószerkesztési feladatainkhoz hatékony amivel kiváló minőségben vághatjuk a tartalmakat. A Free […]
 • Video Shaper 5.82024-06-03 Video Shaper 5.8 (0)
  A Video Shaper egy profil, illetve manuális multimédiás tartalom kimeneti tulajdonsággal konfigurálható videó szerkesztő. A Free […]
 • Shotcut 24.04.282024-05-11 Shotcut 24.04.28 (0)
  A Shotcut megoldásával maximálisan kihasználhatjuk a Videószerkesztési feladatainkat, a fájljainkat effektekkel is szerkeszthetjük, […]

Szólj hozzá