Gihosoft Video Editor 2.0.48

A Gihosoft Video Editor egy videók módosításához, az azok szerkesztéséhez használható program. A Free alkalmazás videók vágásához, illetve az egyesítésükhöz konvertáláshoz használható. Kötegelt feladat támogatással MPEG, MP4, WMV, M4A, MP3, MOV, VAW fájlformátumokat lehet megnyitni, szerkeszteni.

Modern videó szerkesztő eszköz a számítógépen kötegelt feladatként történő videók vágásához, darabolásához, illetve a konvertálásukhoz. A Gihosoft Video Editor az összes ma fontosabb kodek formátumot támogatja. Számos ma elterjedt videó formátumba lehet konvertálni.

A Gihosoft Video Editor letöltése, illetve a telepítése után egy egyszerű, áttekinthető, modern felhasználói felületen érhetőek el azok a szerkesztő funkciók amivel a videók módosíthatóak. Kötegelt feladat támogatással használható, egy munkafolyamaton belül akár egy teljes mappa tartalmának a szerkesztéséhez is használható.

A Gihosoft Video Editor a vágandó tartalmak importálásához egy beépített fájlkezelő eszközt is tartalmaz, illetve egyszerűen a felületére kell húzni azokat a fájlokat amiket szerkeszteni szeretnénk.

Filmek konvertálása, illetve a darabolásukhoz eredményes a Gihosoft Video Editor

A szoftver egy multimédiás eszközzel is rendelkezik amivel ki lehet választani a videók azon részletét amit ki szeretnénk vágni, a szoftver a kezdő időpont, illetve a befejezési idő beírása után a leghatékonyabb tulajdonságokkal vágja ki a videóból a fölösleges részeket.

A Gihosoft Video Editor a multimédiás tartalmak vágásakor a fájlok dekódolása, illetve a paraméterek konfigurálása egy profil szerint választható ki amivel egyszerűbben tudjuk beállítani az alkalmazást.

Rengeteg kodek fájlkiterjesztéssel biztosított a konfiguráció ahol MPEG, MP4, WMV, M4A, MP3, MOV, VAW, AVI, FLV, MKV, ASF, AMR formátumok is biztosítottak, a lista nem tartalmazza az összes támogatott videó kodek listát. A Gihosoft Video Editor a multimédiás tartalmak profilos szerkesztési tevékenységeihez egy hatékony megoldás. Videók konvertálásához, illetve az azok vágásához használható multimédiás program a VSDC Free Video Editor, illetve a Format Factory.

A Gihosoft Video Editor egy videók vágásához, illetve az azok dekódolási munkafolyamataihoz használható eszköz amivel akár egy feladaton belül több tartalmat is szerkeszteni lehet.

Gihosoft Video Editor

Gihosoft Video Editor Összefoglaló:

 • Videó szerkesztő program
 • kötegelt feladat támogatás
 • videók vágása
 • filmek konvertálása
 • áttekinthető felhasználói felülettel használható
 • profilosan paraméterezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.gihosoft.com/free-video-cutter.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Gihosoft Video Editor
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Video Cutter Joiner 2021.42021-09-09 Free Video Cutter Joiner 2021.4 (0)
  A Free Video Cutter Joiner egy videók vágásához, illetve egyesítéséhez használható multimédiás eszköz ami rengeteg Kodek formátumhoz […]
 • Format Factory 5.9.0.02021-11-17 Format Factory 5.9.0.0 (4)
  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.1062021-11-15 Freemake Video Converter 4.1.13.106 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.102021-11-10 ChrisPC Free Video Converter 5.10 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Video Converter Expert 2.32021-09-09 Video Converter Expert 2.3 (0)
  A Video Converter Expert egy videókonvertáló program ami kötegelt feladat támogatással, illetve rengeteg speciális kodek […]