Free Cut Video 1.06

A Free Cut Video egy igen egyszerűen kezelhető videó szerkesztő alkalmazás, amivel egy munkafolyamaton belül azokat vágni, konvertálni tudod. Ez a Free alkalmazás elsősorban az azonnali használhatóságot tartja szem előtt. Vele editálható többek között az AVI, OGG, FLV kiterjesztés.

Letöltött vagy felvett videók, esetenként tartalmazhatnak azok olyan részleteket amik a célfelhasználási területtől függően oda nem valónak tekinthetőek. Ezek a kéretlen részletek könnyen eltávolíthatóak, csupán egy a feladatra alkalmas programra van szükség. Ha kizárólag vágni szeretnéd azokat, akkor a Free Cut Video ebben optimálisan tud támogatni.

A nagyobb márkanevű videó szerkesztő programokkal ellentétben nem biztosít extra funkciókat, csak arra összpontosít amire eredetileg létre lett hozva.

A gyors installálást követően a Free Cut Video kezelőfelületén betallózható az a videó amit szerkeszteni szeretnénk, ami itt előnynek tekinthető, hogy egyszerre több média is betallózható, tehát kötegelten egy munkafolyamaton belül több fájlt is váni tud.

Kezeli a leginkább elterjedt formátumokat, igaz ez a lista véges, de akik ezekkel dolgoznak, nekik bőven megteszi. Itt kiindulásként az AVI, FLV, 3GP, OGG, MP4 formátumok fedezhetőek fel, menteni, WMV vagy MP4-be tud.

Néhány alapvető beállítást is elérhetővé tesz a használata előtt, megváltoztatható külön a videó illetve Audió bitráta jellemzői. Mivel nem az eredeti formátumba ment ezért konvertálásra is megfelelő azoknak akik ezekben a kimenetekben gondolkoznak.

A Free Cut Video tartalmaz egy beépített médialejátszót, vele az adott anyag még a vágás előtt megtekinthető.

Videók vágása:

A videók vágásához a korábban létrehozott összeállítási lista mellett van arra mód hogy megadjuk a kezdő illetve végpontot. Maga a Free Cut Video konfigurálása ezzel befejezettnek is tekinthető, a Render parancs kiadásával végre is hajtja a szóban forgó feladatot. Igény esetén külön megadható a mentés helye.

Mivel a Free Cut Video csak alapvető opciókat biztosít, alternatív megfelelőjeként használható a Format Factory ( ő már konvertálni is tud széleskörűbben ), vagy a Free Video Cutter ami inkább vágásra ideális.

A Free Cut Video egy minimalista opciókat biztosító videó vágó, szerkesztő program, ami a kezdőket célozza meg. Beépített médialejátszót is tartalmaz.

Free Cut Video

Free Cut Video összefoglaló:

 • Videó szerkesztő, vágó program
 • egyszerű használat
 • minimális beállítást igényel
 • kötegelt munkafolyamatok
 • AVI, FLV, 3GP, OGG, MP4 formátumokkal dolgozik
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.rzdvdcopy.com/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Cut Video
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LosslessCut 3.33.12021-02-20 LosslessCut 3.33.1 (0)
  A LosslessCut egy komfortos, nyílt forráskódú videó szerkesztő program. A Free alkalmazással igen egyszerűen vághatóak ki a film […]
 • VidCutter 6.0.02018-08-11 VidCutter 6.0.0 (0)
  A VidCutter egy rendkívül hasznos videó szerkesztő szoftver, amivel az egyik legnépszerűbb feladatot lehet elvégezni, multimédiás […]
 • X-Avidemux 2.6.72016-01-16 X-Avidemux 2.6.7 (0)
  Az X-Avidemux egy telepítés nélkül használható videó szerkesztő és konvertáló szoftver. Ez a Free alkalmazás a videók kódolásakor […]
 • VSDC Free Video Editor 6.6.5.2692021-02-19 VSDC Free Video Editor 6.6.5.269 (6)
   A VSDC Free Video Editor videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. Támogatja az audió […]
 • Bandicut 3.6.3.6522021-02-18 Bandicut 3.6.3.652 (2)
  A Bandicut egy videók vágására és egyesítésére alkalmas szoftver. Mindamellett hogy Magyar nyelven használható, kifejezetten az […]