QR Scanner Plus 1.7

A QR Scanner Plus egy Windows 10 rendszert futtató eszközökre készített QR kód olvasó szoftver ami egy modern megoldás. A Free alkalmazás mobil, illetve Microsoft operációs rendszert futtató PC eszközökön is használható, a program Windows App kiegészítőként szerezhető be.

A szoftver egy Windows 10 rendszeren használható QR kód olvasó amit azok tudnak használni akik gyakran dolgoznak olyan tartalmakkal ahol a nekünk fontosabb tartalmak QR kód formájában áll rendelkezésre. A QR Scanner Plus ingyenesen használható.

A QR Scanner Plus letölthető kiadása Windows 10 App alkalmazásként szerezhető be, ami igen hasznos több szempontból. Ilyen az alkalmazás kényelmesebb installálása, illetve az operációs rendszerrel való integráció, azonnal indítható a Start menüből ha pont az alábbi irodai szoftverre van szükség. A program installálása, illetve a futtatása után csak a QR kód felé kell navigálni a kamerát amit automatikusan le is olvas majd megjeleníti azt a tartalmat amihez definiálták azt. A szoftver minden tartalom esetén korlátlan funkciókkal próbálható ki, ahol szöveg, hivatkozások, E-mail címek is visszakódolhatóak. A QR Scanner Plus QR kód olvasó az egyik leg-felhasználó központúbb megoldás.

QR kód olvasó Windows 10 rendszer használóknak

A QR kód olvasó szoftver a QR Scanner Plus előre kiválasztható formátumban támogatja, hogy a dekódolt szöveges tartalmat eltároljuk így hatékonyabb megoldás azok számára akik nem szeretnék több alkalommal is a kamerával rögzíteni a kódot.

Windows 10 rendszert futtató mobilon, illetve PC-n használható ahol az installálás végrehajtása után egy korszerű hatékony QR fájlasszisztens próbálható aki ami egyszerűen használható.

QR olvasó, szerkesztő az Easy Barcode Creator, illetve a QR-Code Studio ezek a szoftverek is használhatóak ha az alábbi program nem rendelkezik egy olyan funkcióval amire pont szükség van egy munkafolyamat elvégzéséhez.

A QR Scanner Plus egy ingyenes QR kód olvasó szoftver ami egy remek szoftver, hogy Windows 10 operációs rendszert futtató eszközről lehessen az alábbi fájlok tartalmát olvasni. A program minden tartalom esetén támogatja, hogy az alábbi kódolással elérhető tartalmat kezelhessük, illetve azok több formátumban is eltárolható ami az azok speciális felhasználását képes rugalmasabbá tenni.

QR Scanner Plus

QR Scanner Plus Összefoglaló:

 • QR Kód olvasó program
 • Számítógép, illetve mobil esetén is futtatható
 • hatékony erőforrás paraméterek
 • Windows App formájában szerezhető be
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/b/home


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
QR Scanner Plus
Platform
Windows 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Folder Cleaner 1.02021-01-18 Folder Cleaner 1.0 (0)
  A Folder Cleaner egy karbantartó program amivel hely felszabadítás, illetve teljesítmény optimalizálást lehet elérni. A Free […]
 • Farbar Recovery Scan Tool (FRST) 16.10.2021.02021-10-17 Farbar Recovery Scan Tool (FRST) 16.10.2021.0 (0)
  A Farbar Recovery Scan Tool egy teljesen ingyenesen, ráadásul telepítés nélkül használható víruskereső, eltávolító program. Vele […]
 • Unarchiver 2.02021-09-30 Unarchiver 2.0 (0)
  Az Unarchiver egy tömörített mappák létrehozásához, illetve az azok kicsomagolásához használható eszköz ami Windows 10 App […]
 • BlueMail 1.1.116.02021-09-24 BlueMail 1.1.116.0 (0)
  A BlueMail egy szabadon kipróbálható E-mail kliens szoftver ami számos protokoll alapján használható. Windows App formájában és […]
 • SimpleZIP 3.4.5.02021-09-21 SimpleZIP 3.4.5.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]