QR kód olvasó szoftver: QR Scanner Plus

A szoftver azok számára egy kiváló megoldás akik Windows 10 operációs rendszert használnak és azok olyan feladatokat hajtanak végre ami akár QR kódok kezelését teszi fontossá. A QR Scanner Plus ingyenes megoldás amivel egy korszerű módszerrel szinte minden tartalom megtekintéshez fontosabb funkció használható.

A szoftver egy hatékony szoftver amit egy kiváló Windows kezelhetőséggel választható azok számára akik Windows 10 rendszerrel rendelkező eszközökre szeretnék beszerezni, az lehet számítógép, vagy akár mobil.

QR kód olvasó alkalmazás

A program a QR kód olvasásához kamerára van szükség ahol a QR kódra kell fordítani a kamerát, a szoftver automatikusan beolvassa majd megjeleníti a szöveges tartalmat ami normál szöveg, hivatkozás, amit korábban a telefonunkkal tudtunk mivel azokra volt csak létrehozva program.

A szoftver használatához nem kell konfigurálni, a telepítése után csak néhány funkció található, így nem okoz erőforrás problémát.

A szoftverrel az elkészített kép szöveges tartalmát exportálhatjuk ami akár egy olyan munkafolyamat során is használható amit egy későbbi időpontban szeretnénk elvégezni. A QR Scanner Plus Windows App kiadása innen szerezhető be, szinte minden tartalomhoz használható.

QR Scanner Plus – ingyenes QR kód olvasó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
QR kód olvasó szoftver: QR Scanner Plus
Szerző
Leírás
Ingyenes QR kód olvasó alkalmazás amit számítógépen, illetve mobilon is használhatsz. A QR Scanner Plus eszközével eltárolható a dekódolt tartalom.

Kapcsolódó szoftverek