Blog

Appajánló: QR Code Reader, avagy QR kód olvasó Androidos mobilorda…

Ha az Androidos mobilodra keresel egy ingyenesen használható QR kód olvasó programot, fontos az egyszerű kezelhetőség, akkor neked lett kitalálva a QR Code Reader nevű program.

Kis méret, megbízhatóság, céltudatos kialakítás jellemzi ezt a teljesen ingyenesen használható QR kód olvasó programot, amivel könnyedén ki tudod azokból nyerni azt a tartalmat, amit belerejtettek. Ha ez hivatkozás volna fel is ajánlja, hogy azt azonnal megnyissuk.

A QR Code Reader túlságosan sok beállítást nem tartalmaz, egyszerű használni.

Szükség esetén engedélyezhető neki hogy rezgés, illetve hangjelzéssel tájékoztasson arról, ha sikerült a beolvasás. Gyenge fényviszonyok esetén aktiválhatod a mobilod vakuját, képes elmenteni az előzményeket, így azt később szükség esetén vissza tudod keresni. Természetesen azt is támogatja, hogy ha a mobilodon tárolsz olyan fotót, ami tartalmaz QR kódot, az is megnyitható közvetlenül a beolvasáshoz.

A letisztult lehetőségeken felül van még egy igen hasznos érv ami mindenképp mellette szól, mégpedig az hogy más alkalmazásokkal összehasonlítva hirdetésektől mentes. A legújabb változatát itt találod.

A QR Code Reader egy mobilra szánt QR kód olvasó ami ingyenes, felhasználóbarát lehetőségeket szolgáltat minden kipróbálója számára. Sajnos a Magyar nyelv nem opció az esetében de ez talán elenyésző negatívumnak tekinthető.

Appajánlo QR Code Reader, avagy QR kod olvaso Androidos mobilorda-111401
Használd a QR Code Reader megoldását mobilodon QR kódok olvasásához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló: QR Code Reader, avagy QR kód olvasó Androidos mobilorda...
Szerző
Leírás
Ha az Androidos mobilodra keresel egy ingyenesen használható QR kód olvasó programot, fontos az egyszerű kezelhetőség, akkor neked lett kitalálva a QR Code Reader nevű program.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá