QR-Code Studio 1.0.2.20600

A QR-Code Studio egy minden felhasználói igényt teljes mértékben kielégíteni képes QR kód generátor program. A széleskörű lehetőségeken kívül az is mellette szól, hogy Free alkalmazás formájában használható, a végeredményt teljes mértékben testre lehet szabni. Menteni JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF formátumban tud.

Egy egyedi feladatok megvalósítását szem előtt tartó speciális célszoftver a QR-Code Studio, amivel néhány egyszerű lépésben tudsz saját, modern megjelenéssel ellátott QR kódot készíteni, amit szinte bármilyen területen fel lehet később használni.

Maga a QR-Code Studio igen kis méretű, ahol a letöltése után a beépített „telepítés varázsló” lépéseit követve tehető használható állapotba. A szoftver kezelőfelülete egyszerű áttekinthető, de ezzel ellentétben minden olyan lehetőség felfedezhető rajta ami a szóban forgó feladat ellátásoz mindenképp szükséges.

A QR-Code Studio használatához nem kell komolyabb számítógépes ismeret, kizárólag annyit kell tenni, hogy a célra létrehozott megfelelő mezőbe beillesszük azt a hivatkozást, amit fel szeretnénk használni. Értelemszerűen az ilyen jellegű adatok esetén nyújt teljes körű támogatást.

A QR-Code Studio lehetővé teszi, hogy a végeredményt a végletekig az igényekhez lehessen igazítani, megadható annak a mérete, saját színvilág választható. Sőt ha ezt tovább szeretnénk fokozni, hagyományos feliratok is elhelyezhetőek rajta. A szoftver több ismertebb képformátumot támogat mint mentési formátumot, többek között a JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF kimeneteket. Így mindenki ki tudja választani azt a kiterjesztést, ami egy adott felhasználási területhez a leginkább megfelelő. A szoftver teljesen ingyenesen használható, az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelven nem tud.

A kínálatunkat tekintve a QR-Code Studio megoldásával összehasonlítva hasonló QR kód generátor program az Alternate QR Code Generator ami szintén ingyenes, funkcionálisan talán szerényebb, de viszont ő már honosított formában futtatható.

A QR-Code Studio egy QR kód generátor program, aminek az az érdekessége, hogy igen részletes testre szabási lehetőségeket szolgáltat és ezt mind ingyenesen teszi.

QR-Code Studio

QR-Code Studio összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
QR-Code Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek