Reader - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Reader

 • A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis nélkülözhetetlen funkciókat el tudjuk végezni. Free alkalmazásként használhatod. Magyarítható. 

  Foxit Reader 11.1.0

  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis nélkülözhetetlen funkciókat el tudjuk végezni. Free alkalmazásként használhatod. Magyarítható. 

  olvasd tovább...

 • A Thorium Reader egy ingyenes E-BOOK olvasó program amivel EPUB, EPUB3, LCPA, LPF, LCP dokumentum fájlformátumok nyithatóak meg. A Free alkalmazás Windows, illetve Linux rendszerre is beszerezhető. A program a több oldallal tervezett dokumentum tartalmak megnyitása is használható, lapozás, a kategorizálását is támogatja.

  Thorium Reader 1.7.2

  A Thorium Reader egy ingyenes E-BOOK olvasó program amivel EPUB, EPUB3, LCPA, LPF, LCP dokumentum fájlformátumok nyithatóak meg. A Free alkalmazás Windows, illetve Linux rendszerre is beszerezhető. A program a több oldallal tervezett dokumentum tartalmak megnyitása is használható, lapozás, a kategorizálását is támogatja.

  olvasd tovább...

 • Az RSS Feed Reader egy minimalista, felhasználóbarát RSS olvasó program amit böngésző kiegészítő formájában lehet futtatnunk. A szoftver kategorizálás, illetve szűrő funkcióval is használható amivel a feliratkozott oldalak hírcsatornáin elérhető tartalmakat lehet a szükséges módon olvasni. RSS, Atom hírcsatornához futtatható. Chrome bővítmény.

  RSS Feed Reader 7.8.2

  Az RSS Feed Reader egy minimalista, felhasználóbarát RSS olvasó program amit böngésző kiegészítő formájában lehet futtatnunk. A szoftver kategorizálás, illetve szűrő funkcióval is használható amivel a feliratkozott oldalak hírcsatornáin elérhető tartalmakat lehet a szükséges módon olvasni. RSS, Atom hírcsatornához futtatható. Chrome bővítmény.

  olvasd tovább...

 • A Cool PDF Reader egy alapvető funkciókkal rendelkező irodai megoldás amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni. A PDF kezelő szoftverrel több funkció is használható amivel a betallózott dokumentum fájl felnagyítása, a több oldalas fájlok lapozása, kinyomtatás, forgatás lehetséges.

  Cool PDF Reader 3.5.0.550

  A Cool PDF Reader egy alapvető funkciókkal rendelkező irodai megoldás amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni. A PDF kezelő szoftverrel több funkció is használható amivel a betallózott dokumentum fájl felnagyítása, a több oldalas fájlok lapozása, kinyomtatás, forgatás lehetséges.

  olvasd tovább...

 • A Cool PDF Reader Portable egy telepítés nélkül használható PDF fájlok megtekintésére tervezett program. Az alkalmazással a fájlok megtekintéséhez számos plusz funkciót lehet kipróbálni amivel egyszerűbb és hatékonyabb irodai fájl feladatokat lehet elvégezni.

  Cool PDF Reader Portable 3.5.0

  A Cool PDF Reader Portable egy telepítés nélkül használható PDF fájlok megtekintésére tervezett program. Az alkalmazással a fájlok megtekintéséhez számos plusz funkciót lehet kipróbálni amivel egyszerűbb és hatékonyabb irodai fájl feladatokat lehet elvégezni.

  olvasd tovább...