Aquile Reader 1.1.1.0

Az Aquile Reader egy ingyenesen használható E-book olvasó program ami intuitív, rengeteg testre szabási kiegészítőt tartalmaz. A Free alkalmazás Könytvár, kedvencek, szövegfelolvasó funkcióval is használható App. A szoftver 50000 ingyenesen böngészhető E-book katalógussal választható.

Az ingyenesen futtatható Windows rendszerre elérhető irodai programmal E-book tartalmakat lehet megnyitni, illetve az azok olvasásához korlátlan funkciókat lehet használnunk. Az Aquile Reader E-book olvasó program szövegfelolvasó funkcióval is rendelkezik.

Az Aquile Reader letöltése, illetve a program futtatása után egy extra funkciókkal kifejlesztett programmal nyithatóak meg a számítógépen azok az E-book dokumentumok amiket a nekünk fontosabb tartalmakkal hozták létre.

Az E-book olvasó szoftver a számítógépen található dokumentumok megnyitásához, illetve a szoftver fejlesztője által online elérhető katalógus tartalmak kereséséhez, megtekintéséhez, böngészésükhöz áll rendelkezésre, ahol 50000 E-könyv között lehet kiválasztanunk azt a dokumentumot ami egy adott feladathoz kell.

E-könyvek olvasásához kipróbálható irodai szoftver az Aquile Reader

Hatékonyabban, kényelmesebben tudjuk a számítógépen található e-könyv gyűjteményeinket kezelni, ahol a szoftver a felhasználó igényei szerint tudja a dokumentumokat kategorizáltan kilistázni.

Az Aquile Reader felületét szín paraméterekkel konfigurálhatjuk, a dokumentumokban található szöveges tartalom betűtípusát, térköz, az alkalmazás elrendezését az aktuális számítógéphez elérhető megjelenítőhöz lehet a tulajdonságait beállítanunk. A dokumentumok elrendezéséhez rengeteg stílus konfigurációt biztosít ahol a könyveknél ismert 2 oszlopos módszer is egyénileg definiálható.

Az irodai program statisztikákat tud megjeleníteni megnyitott dokumentumról. A szoftverrel gyorsabban lehet a fontosabb tartalommal rendelkező dokumentum adott területére navigálni amihez egy kedvencek funkciót lehet futtatnunk.

Hatékony E-könyv olvasó program az Adobe Digital Editions, illetve az IceCream Ebook Reader, amivel a fájl módosításához is profi kiegészítőket tartalmaz.

Az Aquile Reader egy E-book dokumentumok megtekintéséhez használható program ami akár egy 50000 szabadon beszerezhető elektronikus könyvösszeállítás böngészéséhez is eredményes irodai alkalmazás.

Aquile Reader

Aquile Reader Összefoglaló:

 • irodai program
 • E-book olvasó
 • szűrő funkció
 • E-book tartalmak felolvasásához
 • ingyenesen elérhető könyvkatalógus tartalmak
 • könyvjelző támogatás
 • jegyzetek létrehozása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://aquilereader.wordpress.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Aquile Reader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Adobe Digital Editions 4.5.112021-10-04 Adobe Digital Editions 4.5.11 (0)
  Az Adobe Digital Editions egy hatékony program amivel a számítógépen E-könyveket lehet megtekinteni, keresni, illetve azokat […]
 • Microsoft Edge 95.0.1054.342021-11-27 Microsoft Edge 95.0.1054.34 (0)
  A Microsoft Edge egy biztonságos, remek funkciókkal rendelkező böngésző, különálló programként szerezhető be. A böngészőről több […]
 • Balabolka 2.15.0.8072021-11-27 Balabolka 2.15.0.807 (4)
  A Balabolka egy szöveges tartalmak audió állománnyá átalakítására képes szoftver. Szövegfelolvasó funkciójával akadály mentesítheted […]
 • Calibre 5.32.02021-11-12 Calibre 5.32.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Calibre Portable 5.32.02021-11-12 Calibre Portable 5.32.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]