E-Book dokumentum tartalmak felolvasásához elérhető az Aquile Reader

Profi E-book tartalmak megtekintéséhez használható irodai program amivel minden ma egyéni funkció támogatott amivel akár a dokumentum gyűjtemények kényelmesebb tárolásához, illetve az akár felolvasásukhoz futtatható. Az Aquile Reader Online dokumentumok kereséséhez, több oszlopra rendszerezetten egyénileg használható.

A szoftverrel a számítógépen tudunk E-book dokumentumokat megtekinteni, az Aquile Reader akár E-könyvek kereséséhez is lehet használnunk. Az irodai szoftverrel akár egyedi betűtípust, térközt, illetve oldal paramétereket lehet kiválasztani ahol a dokumentumokat 2 oszlopos könyv elrendezéssel elérhető kinézettel lehet megtekinteni. Kényelmesebben van mód a megnyitott dokumentum adott területére navigálnunk az integrált szövegkereső funkcióval ahol akár jegyzet készíthető azokhoz.

Intuitív E-Book megjelenítő

A gépen található E-Book dokumentumok olvasásához, illetve online kollekciók megtekintéséhez is futtathatjuk ahol akár 50000 ingyenes E-book között lehet kiválasztani azt amit adott feladatoknál szeretnénk megtekinteni. A fájlokat egy hatékony, korszerű, remek funkcióval lehet keresési feladatokhoz elérhető szűrő eszközökkel megkeresnünk.

A szoftverrel fel tudjuk olvasni a betallózott dokumentumot ahol módosítható a tartalom, a felolvasásának a sebessége, illetve a hangerő. Az Aquile Reader irodai program innen érhető el.

Aquile Reader E-book – olvasó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
E-Book dokumentum tartalmak felolvasásához elérhető az Aquile Reader
Szerző
Leírás
Szöveges dokumentumok felolvasásához is profi funkciókkal választható az Aquile Reader.

Kapcsolódó szoftverek