E-book tartalmak letöltésükhöz, megtekintésükhöz profi kiegészítő az Adobe Digital Editions

Az irodai szoftver az Adobe Digital Editions egy szabadon kipróbálható ingyenesen használható E-Book olvasó amivel PDF tartalmakat, EPUB, EPUB3 dokumentumokat lehet megnyitni, keresni, illetve letölteni amit eddig egyetlen irodai szoftver sem támogatott.

Az E-BOOK olvasó szoftver egy PDF, EPUB, EPUB3 dokumentumok megtekintésére kipróbálható program ami kedvencek, funkciót, illetve egy kereső szolgáltatást is tartalmaz amivel a lényegesebb dokumentumokat akár le is lehet tölteni.

Az alkalmazás egy korszerű, egyszerűen használható áttekinthető indítópanellel futtatható ahol a fájlokat a felületére kell húzni.

Videók, illetve audió tartalmakhoz is

Videókat, illetve audió tartalmakkal elkészített dokumentumokhoz is futtatható ahol a nem csak a jegyzetek, illetve a kiemelés funkciók az előnyös paraméterei hanem az egyéni módszerrel használható dokumentum kereső, illetve letöltő eszköz amivel akár kereskedelmi projekteket is beszerezhetünk.

A szoftver eredményes irodai eszköz ha rengeteg tartalmat tárolunk amit egy szoftverrel szeretnénk megtekinteni, illetve az adott projekthez szükséges tartalom megnyitásához, illetve a kereséséhez definiált szolgáltatásokkal lehessen használni. Az Adobe Digital Editions E-BOOK, EPUB, EPUB3 dokumentum olvasó program innen szerezhető be.

Adobe Digital Editions – E-Book olvasó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
E-book tartalmak letöltésükhöz, megtekintésükhöz profi kiegészítő az Adobe Digital Editions
Szerző
Leírás
E-book dokumentumok olvasásához, keresésükhöz, illetve az azok letöltéséhez egyéni megoldás az Adobe Digital Editions.

Kapcsolódó szoftverek