Az IceCream Ebook Reader indítófelületének testre szabása

Egy ingyenesen is használható E-könyv, irodai tartalmak megtekintéséhez modern szoftver amivel a ma ismertebb E-Book irodai fájlformátumokat lehet megnyitni. A tartalmak jegyzetei, illetve a tartalomjegyzéke is megtekinthető. A szoftverrel a kezelőfelület elrendezését testre szabhatjuk, módosíthatjuk a betűk paramétereit, illetve a háttérszínt.

A szoftver táblázat, illetve könyvespolc nézetmóddal is ki tudja az E-Book dokumentumokat listázni amivel akár sokkal kényelmesebben lehet a meghatározó tartalmakat megtekinteni, elérni.

Az E-Book irodai tartalmak rendszerezhetőek, kereshetünk a fájlokban, könyvjelzőket, színjelöléseket lehet a fontosabb szöveges tartalmakhoz készíteni, lefordíthatóak a vágólapra másolással. A szoftver a több oldallal, illetve fejezettel készített fájlokhoz is tökéletes, gyorsabban lehet a kellő tartalomhoz lapozni amivel EPUB, MOBI, PDF, FB2, CBR, CBZ, TXT dokumentum fájlformátumokat olvashatunk.

Testreszabható háttérszín, indítófelület

A szoftver egy profi kezelőfelülettel tervezett E-könyvkezelő, akár módosíthatóak a dokumentum megjelenési paraméterei. A fájlok betűtípusát, a szinüket, illetve a méretüket is variálhatjuk. Profilokban lehet eltárolni a testre szabható háttér, illetve munkaterület szín sajátosságokat. Nappali, éjjeli, illetve szépia profilokkal lehet szerkeszteni. A háttér, a betűk, illetve a munkaterület színe kézzel is módosítható egy színszedővel.

A pompás indítófelülettel ingyenesen is kipróbálható E-Book dokumentumok megtekintéséhez, digitális könyvtárként könyvjelzőkkel rendszerezésükhöz futtatható IceCream Ebook Reader innen szerezhető be. Éjjeli, nappali, szépia szín profil tulajdonságokkal tudjuk az indítófelületet konfigurálni.

IceCream Ebook Reader – E-book olvasó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az IceCream Ebook Reader indítófelületének testre szabása
Szerző
Leírás
E könyvek digitális könyvtárakba rendszerezéséhez, illetve a tartalmak olvasásához hatékony az IceCream Ebook Reader.

Kapcsolódó szoftverek