Blog

EPUB, EPUB3, LCPA, LPF E-BOOK dokumentumok olvasásához kipróbálható ingyenes irodai megoldás a Thorium Reader

E-BOOK dokumentumok olvasásához használható rugalmas tervezéssel beszerezhető irodai szoftver a Thorium Reader amivel számos ma ismert fájlformátumot meg lehet nyitni. Kényelmes kiegészítőkkel.

A szoftver egy profi megoldás amivel a számítógépen található E-BOOK dokumentum fájlokat lehet megnyitni, illetve olvasni az abban található szöveges tartalmat ahol minden azon funkció rendelkezésre áll amire szüksége lehet egy olyan PC használónak aki az alábbi dokumentum tartalmakat több alkalommal is meg szokta nyitni.

A Thorium Reader ingyenesen közzétett irodai szoftver Windows, illetve Linux operációs rendszerre is beszerezhető. A dokumentum megjelenési tulajdonságait is módsítani tudjuk ahol a géphez rendelkezésre álló megjelenítő tulajdonságaihoz lehet konfigurálni a betű méret, illetve az egyéb jellemzőket.

Modern E-BOOK olvasó

Az E-BOOK olvasó szoftver a dokumentumok olvasásához szövegkereső szolgáltatást, kedvenceket, illetve egy dinamikus kiegészítőt is tartalmaz amivel a több lapra tervezett tartalmak között lehet lapoznunk. Az alkalmazás hatékony azoknak a Windows használóknak akik rengeteg E-BOOK dokumentumot tároltak el, amivel azokat rendszerezve lehet elérni. A Thorium Reader E-BOOK Windows operációs rendszerre elérhető kiadása innen érhető el.

Thorium Reader – E-BOOK megjelenítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
EPUB, EPUB3, LCPA, LPF E-BOOK dokumentumok olvasásához kipróbálható ingyenes irodai megoldás a Thorium Reader
Szerző
Leírás
Korszerű irodai szoftver amivel E-BOOK dokumentum tartalmakat lehet megtekinteni. A Thorium Reader szinte minden aktuálisan használt formátumhoz rendelkezésre áll.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá