PDF

Adobe Digital Editions 4.5.11

Az Adobe Digital Editions egy hatékony program amivel a számítógépen E-könyveket lehet megtekinteni, keresni, illetve azokat rendszerezni. A Free alkalmazással audió, illetve videó tartalmakkal kifejlesztett EPUB, PDF dokumentumok megnyitásához, kölcsönzéséhez, letöltéséhez, vásárlásához áll rendelkezésre.

Az irodai program egy teljesen ingyenes korlátlan szolgáltatásokkal rendelkező E-book tartalmak megnyitásához használható korszerű szoftver amivel egyéni definícióval lehet PDF, EPUB, EPUB3 fájlformátummal létrehozott tartalmakat megtekinteni. Az Adobe Digital Editions Windows, illetve Android operációs rendszerrel rendelkező eszközökön használható ahol akár a tartalmak átvitelét is támogatja.

Az Adobe Digital Editions letöltése, illetve a telepítése után egy áttekinthető, korszerű felhasználói felülettel futtatható irodai szoftverrel lehet rengeteg azon irodai feladatot elvégezni amik E-BOOK fájlokhoz szükséges. Az irodai szoftver az Adobe Digital Editions PDF, EPUB, EPUB3 formátumokhoz érhető el.

A programmal rendszerezve tudjuk a számítógépen található fájlokat tárolni ahol kedvencek funkció, illetve speciális mélyebb megoldásként használható irodai eszközök is használhatóak, jegyzeteket, illetve kiemeléseket készíthetünk amivel a lényegesebb szöveges tartalmak érhetőek el gyorsabban. A fájlokat cím, szerző, illetve kiadó szerint is rendszerezni lehet ami a jelentősebb mennyiséggel rendelkező dokumentumokhoz érdemes létrehoznunk. Az Adobe Digital Editions E-Book olvasó a több oldallal tervezett akár multimédiás tartalmakkal beszerezhető dokumentumok hatékony megnyitásához is használható, a lényegesebb funkciókat gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is elindítható.

EPUB kereső funkciót is biztosít az Adobe Digital Editions

Az irodai szoftver egy kereső funkcióval is rendelkezik ahol csak a dokumentum nevét kell beírni. A programmal azokat le lehet tölteni, kölcsönözhető, illetve meg is vásárolható amik extra tartalommal rendelkező dokumentumok.

E-book dokumentumok megtekintéséhez az IceCream Ebook Reader, illetve a Calibre nevű program használható ami egy korszerű irodai program.

Az Adobe Digital Editions egy E-BOOK illetve PDF dokumentumok megtekintéséhez az azok kategorizálásához e-könyvek kereséséhez, illetve a letöltéséhez használható ingyenes irodai szoftver. Videók, illetve zenei tartalmakkal elérhető dokumentumokhoz is használható.

Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Adobe Digital Editions
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Koodo Reader 1.6.72024-06-09 Koodo Reader 1.6.7 (0)
  A Koodo Reader E-book dokumentumok kötegelt importálásához, a fájlok olvasásához optimális amivel a ma elterjedt fájlformátumokat […]
 • Calibre 7.12.02024-05-31 Calibre 7.12.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Adobe Acrobat Reader 2024.002.208542024-06-15 Adobe Acrobat Reader 2024.002.20854 (0)
  Az Adobe Acrobat Reader eszközével komolyabb irodai alkalmazás készlettel tudjuk a PDF dokumentumainkat megtekinteni. Multimédiás […]
 • Calibre Portable 7.12.02024-05-31 Calibre Portable 7.12.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]
 • Aquile Reader 1.1.38.02024-04-17 Aquile Reader 1.1.38.0 (0)
  Az Aquile Reader egy ingyenesen használható E-book olvasó program ami intuitív, rengeteg testre szabási kiegészítőt tartalmaz. A Free […]

Szólj hozzá