Adobe szoftverek - SzoftHub.hu

Adobe

 • Az Adobe Acrobat Pro nevű alkalmazással professzionális PDF fájlokat hozhatsz létre, szerkeszthetőek a meglévők. A szoftverrel igen egyszerűen készíthetsz még űrlapokat, saját portfóliókat. A fájlok bizalmasabb felhasználáshoz azt titkosíthatod, jelszóval lehet levédeni.

  Adobe Acrobat Pro 2019.008

  Az Adobe Acrobat Pro nevű alkalmazással professzionális PDF fájlokat hozhatsz létre, szerkeszthetőek a meglévők. A szoftverrel igen egyszerűen készíthetsz még űrlapokat, saját portfóliókat. A fájlok bizalmasabb felhasználáshoz azt titkosíthatod, jelszóval lehet levédeni.

  olvasd tovább...

 • Az Adobe Photoshop Express egy igen nagy tudással rendelkező képszerkesztő program, amivel profin módosíthatóak a gépeden található fotók. A Free alkalmazással azokat vágni, átméretezni, effektezni, restaurálni, majd megosztani is lehet. Windows 8-10 operációs rendszereken használható, ez az ingyenes változata. JPEG, JPG, JPE, PNG, NEF, ARG, SRW, CR2 formátumokhoz.

  Adobe Photoshop Express 2.4.206.0

  Az Adobe Photoshop Express egy igen nagy tudással rendelkező képszerkesztő program, amivel profin módosíthatóak a gépeden található fotók. A Free alkalmazással azokat vágni, átméretezni, effektezni, restaurálni, majd megosztani is lehet. Windows 8-10 operációs rendszereken használható, ez az ingyenes változata. JPEG, JPG, JPE, PNG, NEF, ARG, SRW, CR2 formátumokhoz.

  olvasd tovább...

 • Az Adobe Flash Player [IE] kiegészítő Internet Explorer számára, nélkülözhetetlen böngésző kiterjesztés, lehetővé teszi Flash alapon futó tartalmak megjelenítését. Free alkalmazásként futtatható.

  Adobe Flash Player [IE] 16.0.0.296

  Az Adobe Flash Player [IE] kiegészítő Internet Explorer számára, nélkülözhetetlen böngésző kiterjesztés, lehetővé teszi Flash alapon futó tartalmak megjelenítését. Free alkalmazásként futtatható.

  olvasd tovább...

 • Az Adobe Flash Player egy olyan böngésző kiterjesztés aminek köszönhetően flash alapon futtatható webes tartalmak, animációk, videók és még számos elem jeleníthető meg.

  Adobe Flash Player [NON-IE] 16.0.0.296

  Az Adobe Flash Player egy olyan böngésző kiterjesztés aminek köszönhetően flash alapon futtatható webes tartalmak, animációk, videók és még számos elem jeleníthető meg.

  olvasd tovább...

 • Az Adobe Reader szoftvere PDF formátumban található szöveges dokumentumok kezelésére használható fel igen széleskörűen, biztosítja a fontosabb és legáltalánosabb szolgáltatásokat.

  Adobe Reader 11.0

  Az Adobe Reader szoftvere PDF formátumban található szöveges dokumentumok kezelésére használható fel igen széleskörűen, biztosítja a fontosabb és legáltalánosabb szolgáltatásokat.

  olvasd tovább...