Portfólió készítő program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Portfólió készítő program

 • A Portfolio Performance egy pénzügyi tevékenység, kereskedéshez, vállalkozások számára profi eszköz amivel profi elemzéseket lehet végezni amiket a lehető leghatékonyabb módszerrel hozhatunk azokról létre portfóliót. A Free alkalmazás Yahoo Finance, Finnhub,io, Quandl oldalakról tud importálni adatokat.

  Portfolio Performance 0.5

  A Portfolio Performance egy pénzügyi tevékenység, kereskedéshez, vállalkozások számára profi eszköz amivel profi elemzéseket lehet végezni amiket a lehető leghatékonyabb módszerrel hozhatunk azokról létre portfóliót. A Free alkalmazás Yahoo Finance, Finnhub,io, Quandl oldalakról tud importálni adatokat.

  olvasd tovább...

 • Az Adobe Acrobat Pro nevű alkalmazással professzionális PDF fájlokat hozhatsz létre, szerkeszthetőek a meglévők. A szoftverrel igen egyszerűen készíthetsz még űrlapokat, saját portfóliókat. A fájlok bizalmasabb felhasználáshoz azt titkosíthatod, jelszóval lehet levédeni.

  Adobe Acrobat Pro 2019.008

  Az Adobe Acrobat Pro nevű alkalmazással professzionális PDF fájlokat hozhatsz létre, szerkeszthetőek a meglévők. A szoftverrel igen egyszerűen készíthetsz még űrlapokat, saját portfóliókat. A fájlok bizalmasabb felhasználáshoz azt titkosíthatod, jelszóval lehet levédeni.

  olvasd tovább...