Adobe Acrobat Pro 2019.008

Az Adobe Acrobat Pro nevű alkalmazással professzionális PDF fájlokat hozhatsz létre, szerkeszthetőek a meglévők. A szoftverrel igen egyszerűen készíthetsz még űrlapokat, saját portfóliókat. A fájlok bizalmasabb felhasználáshoz azt titkosíthatod, jelszóval lehet levédeni.

Hozz létre professzionális PDF fájlokat a lehető legegyszerűbben, egyben a legtöbb eszköz felhasználása mellett az Adobe Acrobat Pro nevű alkalmazással. A szoftverrel űrlap, illetve portfólió készítő is elérhető egyben.

Az Adobe Acrobat Pro letölthető változata egy offline telepítőkészlet amivel beszerezhető az irodai alkalmazás legújabb kiadása. A telepítése után elérhető minden fontosabb funkciója. Vele létrehozhatsz PDF fájlokat, szerkeszthetővé válnak a már meglévők, importálhatsz, felhasználhatóak az általad leginkább közkedvelt szövegformázási eszközök. Igen ritka, de mégis szükségessé váló feladatnak számít a PDF fájlok titkosítása. Ez akkor lehet hasznos ha azt egy adott személynek, vagy felhasználási körre szánjuk. Az Adobe Acrobat Pro ezt is támogatja a lehető legegyszerűbb módszerrel. Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy regisztrálás nélkül csak 7 napig használható.

Adobe Acrobat Pro funkciók:

A lehetőségeit tekintve a szoftverrel tudsz képből PDF fájlt készíteni, a projektnél kommenteket adhatsz hozzá, különböző formátummal rendelkező fájlokból tudsz összeállítani egy bemutatót, a hagyományos képeken kívül felhasználhatsz még audió fájlokat, illetve videó tartalmakat, természetesen a szükséges formázási eszközök igénybevételével.

Az Adobe Acrobat Pro egyik kiemelkedő szolgáltatása, hogy szkennelt tartalomból is teljesen egyedi munkafolyamatok kezdeményezhetőek az előzőleg említett eszközök igénybevételével. Talán az egyik legtöbb funkcióval rendelkező PDF fájl kezelőnek számít. A remekbe szabott felhasználói felületnek köszönhetően nem probléma, hogy nem használható honosított formában.

Mivel a PDF fájlok ma már igen gyakoriak, ezért rengeteg hasonló ingyenes megfelelője is beszerezhető. Ilyen a PDF Candy Desktop, illetve az Icecream PDF Converter konvertáláshoz.

Az Adobe Acrobat Pro egy dinamikus felhasználói élményt nyújtó irodai szoftver PDF fájlok kezeléséhez az azok szerkesztéséhez. Támogatja a PDF titkosítást, képből is létre tud hozni, Űrlap, illetve portfóliók létrehozásához is. Javasolt a regisztrációja így tovább használható ha nem szeretnéd megvásárolni.

Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat Pro Összefoglaló:

 • PDF kezelő alkalmazás
 • szerkesztéshez
 • Portfóliók, űrlapok létrehozásához
 • professzionális eszközkészlet
 • titkosítás
 • szkennelt tartalmak felhasználása
 • videók, illetve audió fájlok is felhasználhatóak
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/acrobat-pro.html 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Adobe Acrobat Pro
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
EURO 19,04
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Shaper Premium 13.82023-11-02 PDF Shaper Premium 13.8 (0)
  A PDF Shaper Premium PDF dokumentumok böngészéséhez, szerkesztési feladataihoz kiváló amivel akár kötegelten futtathatunk PDF […]
 • pdfFactory 8.412023-09-02 pdfFactory 8.41 (0)
  A pdfFactory egy korszerű irodai program amivel PDF fájlokat lehet készíteni, illetve módosítani a meglévő tartalmakat. A szoftverrel […]
 • iTop PDF 3.4.0.62023-03-10 iTop PDF 3.4.0.6 (0)
  Az iTop PDF egy Irodai fájlok, PDF dokumentumok szerkesztéséhez kifejlesztett szoftver amivel saját PDF tartalmat lehet létrehozni. […]
 • AlterPDF 6.02022-08-23 AlterPDF 6.0 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]
 • PDF MERGE PRO 3.3.12018-06-02 PDF MERGE PRO 3.3.1 (0)
  A PDF MERGE PRO egy különleges PDF szerkesztő alkalmazás, amivel az említett formátumot lehet tartalmilag módosítani, azon belül […]