PDF Candy Desktop 2.87

A PDF Candy Desktop egy rendkívül erőteljes PDF fájl szerkesztő program amivel konvertálni titkosítani, egyesíteni, darabolni és még számos nélkülözhetetlen feladatot tudsz végrehajtani. A Free alkalmazás kiváló formátum támogatottsággal rendelkezik HTML, PDF, EPUB, MOBI, PNG, JPG, EXCEL, DOCX, RTF tartalmakhoz.

Egy PDF dokumentum fájlokhoz tervezett igen erőteljes szerkesztő alkalmazás amivel inkább konvertálási feladatokat hajthatsz végre, de ha szükséges néhány fontosabb szerkesztési eszköztár is biztosított annak az érdekében, hogy erre se kelljen külön alkalmazást beszerezni. A PDF Candy Desktop megoldása hatalmas eszköztárt kínál azok számára akiknek PDF szerkesztőre van szükség, előny hogy ingyenesen használható, illetve hogy rengeteg eszközt tartalmaz.

A PDF Candy Desktop letöltése után az átlagostól némileg nagyobb méterű telepítő fájl futtatását követően egy kiválóan rendszerezett jó grafikával rendelkező PDF fájl szerkesztő programot használhatsz amivel szinte bármilyen feladat elvégezhető amire általánosságban szükséged lehet. Ilyen a konvertálás rengeteg népszerűbb formátumba, ahol akár képekből tudsz dokumentum fájlt, vagy akár fordítva létrehozni. Dekódoláskor néhány ma ismeretes irodai fájl formátumból tudsz PDF tartalmat készíteni a PDF Candy Desktop nevű alkalmazással, ilyen az EPUB, MOBI, EXCEL, DOCX, RTF.

PDF Candy Desktop PDF fájlok tömörítése:

Ha egy korábban létrehozott projekt a felhasználási területhez túl nagy, csökkenthető a mérete, így könnyebben osztható meg Online. A program a PDF Candy Desktop több egyedi beállítást támogat a felhasználó tudja meghatározni, hogy a tartalom milyen mértékben legyen tömörítve. Az irodai Tools tudásban itt még mindig nyújt néhány újdonságot, ilyen a tartalmak titkosítása, méretezés, vágás, képek, szöveges tartalmak kinyerése.

A PDF Candy Desktop egyes funkciói adott felhasználási területnek megfelelően kategorizálva érhetőek el, így a kezdőknek sem okoz problémát a használata.

Hasonló hasznos funkciókat a PDF Shaper tartalmaz, képek, szöveges tartalmak kinyeréséhez. Konvertálásra az Icecream PDF Converter használható fel. Kiváló alternatívák.

A PDF Candy Desktop egy ingyenes PDF szerkesztő, konvertáló, amivel néhány a dokumentum fájlhoz hozzáadott multimédiás tartalom kinyerésére ideális eszköz is felfedezhető. Titkosításhoz jelszó védelemmel, egyesítéséhez, daraboláshoz, az azok átméretezésükhöz.

PDF Candy Desktop

PDF Candy Desktop Összefoglaló:

 • PDF szerkesztő
 • Konvertáláshoz
 • titkosítás
 • darabolás, egyesítés
 • képek kinyeréséhez
 • átméretezés
 • tömörítési feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://pdfcandy.com/ 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDF Candy Desktop
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icecream PDF Split & Merge 3.412018-01-01 Icecream PDF Split & Merge 3.41 (1)
  Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező […]
 • UnityPDF 1.0.10.02015-01-06 UnityPDF 1.0.10.0 (0)
  Az UnityPDF egy könnyen kezelhető PDF szerkesztő szoftver különleges képességekkel. Az alábbi Free alkalmazás tudja azokat darabolni, […]
 • PDF24 Creator 10.6.22021-10-23 PDF24 Creator 10.6.2 (0)
  A PDF24 Creator egy valódi mindenes szoftver amivel a szóban forgó dokumentumot tudod szerkeszteni. Rengeteg extra funkciót rejteget, […]
 • AlterPDF 5.62021-10-15 AlterPDF 5.6 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]
 • PDF Shaper 11.42021-09-28 PDF Shaper 11.4 (0)
  A PDF Shaper egy igen széleskörűen használható PDF konvertáló szoftver, ami ideális RTF kiterjesztések gyártásához. Ez a Free […]