UnityPDF 1.0.10.0

Az UnityPDF egy könnyen kezelhető PDF szerkesztő szoftver különleges képességekkel. Az alábbi Free alkalmazás tudja azokat darabolni, egyesíteni, de a tartalmak titkosítása is támogatott az esetében.

Meglévő PDF dokumentumok esetén azok kezelése során az adott feladatsor általában nem merül ki az állományok megtekintésével, sokszor kerül a felhasználó olyan szituációba, hogy azok rögtönzött szerkesztése is szükségessé válik. Ezekre hivatott az UnityPDF nevű szoftver, ami igaz hogy funkcionálisan nincs elkényeztetve, de néhány remek lehetőséget tud azokhoz szolgáltatni.

A program viszonylag gyorsan feltelepíthető, ahol a legalapvetőbb opciókat kell csak figyelembe venni. Egy igen egyszerű, áttekinthető felhasználói felület fogad, ahol a tartalmak rögtönzött módosítása el is kezdhető. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy az UnityPDF sajnos Magyar nyelven nem tud, kizárólag Angol nyelven. Szerencsére a kezelőfelületén található ikonok igen érthetően árulkodnak arról, hogy mit is szolgálnak.

Az UnityPDF kifejezetten ideális hogy két különálló PDF dokumentumot egyesíteni tudj, de természetesen több esetén is megállja a helyét. Ha már tud egyesíteni, nem is maradhatott volna ki belőle a darabolás sem, így könnyen oldalakra bontva tudod kinyerni azokból amire igényt tartasz. Az UnityPDF hordozható változatban is elérhető.

Olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki belőle, mint a titkosítás, így a bizalmas, mások által kevésbé hozzáférhető dokumentumok is előállíthatóak. A használata során csak be kell tallózni azokat a fájlokat amit fel akarsz használni, majd a funkció kiválasztása után, annak mentésének a helyét kell csak megválasztani.

Sajnos funkcionálisan ki is merült az UnityPDF tudása, de ha ettől több lehetőségre vágysz, van néhány megfelelője. Egy mindenképp ajánlott kiegészítő a Foxit Reader ami azok megtekintésében, illetve mélyebb szerkesztésükben is támogat. Új tartalmak létrehozásához kétségtelenül a PDF24 Creator jöhet szóba, aminek a különlegessége, előnye az igen felhasználóbarát kialakítás.

Összességében nézve az UnityPDF egy ingyenes PDF egyesítő, daraboló, titkosító szoftver, ami az egyszerűséget tartja szem előtt.

UnityPDF

UnityPDF összefoglaló:

 • PDF egyesítő
 • daraboló
 • fájlok titkosítása
 • kötegelt munkafolyamat támogatás
 • egyszerű áttekinthető felület
 • kis erőforrás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UnityPDF-Setup.exe
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Candy Desktop 2.872020-02-20 PDF Candy Desktop 2.87 (0)
  A PDF Candy Desktop egy rendkívül erőteljes PDF fájl szerkesztő program amivel konvertálni titkosítani, egyesíteni, darabolni és még […]
 • UnityPDF Portable 1.0.10.02015-01-06 UnityPDF Portable 1.0.10.0 (0)
  Az UnityPDF Portable egy kifejezetten PDF dokumentumokra szakosodott alkalmazás, ami azok egyesítésében, darabolásában, illetve […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]
 • Icecream PDF Split & Merge 3.412018-01-01 Icecream PDF Split & Merge 3.41 (1)
  Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező […]
 • pdfFactory 7.462021-07-30 pdfFactory 7.46 (0)
  A pdfFactory egy korszerű irodai program amivel PDF fájlokat lehet készíteni, illetve módosítani a meglévő tartalmakat. A szoftverrel […]