Adobe Acrobat Pro: PDF készítő űrlapok, portfóliók létrehozásához

A prémium kategóriás PDF készítő alkalmazással nem csak hagyományos dokumentum fájlokat lehet készíteni hanem akár egyéni felhasználásra űrlapokat, vagy portfóliókat. Az Adobe Acrobat Pro fájl titkosítást, szkennelt tartalmak felhasználását is támogatja.

A szoftverrel sokkal többet lehet kihozni mint hagyományos PDF dokumentumok készítése, mivel rengeteg professzionális szerkesztő funkció felfedezhető amire szüksége lehet egy átlagfelhasználónak. Létrehozhatsz az Adobe Acrobat Pro megoldásával teljesen új dokumentum fájlokat, szerkeszthetőek a meglévők, szöveg, videók, audió tartalmak is elhelyezhetőek egy projektben. Ha szkennelt dokumentumot szeretnél felhasználni mint kiindulási alap, ez is lehetséges. Minden szükséges funkció, illetve olyan lehetőség rendelkezésre áll ami a széles körűbb felhasználható fájlkiválasztást teszi lehetővé. Több eltérő formátummal rendelkező fájlt egyesíthetsz, konvertálhatsz. A tartalmak titkosítással történő védelme alapvető funkciónak számít. Portfóliókhoz, illetve űrlapok készítéséhez az egyik legjobb támogatással rendelkező szoftver. Az ingyenesen kipróbálható szoftver, az Adobe Acrobat Pro innen tölthető le.

Az Adobe Acrobat Pro egy rengeteg formátumot kezelő, illetve multimédiás tartalmak felhasználását is támogató irodai program. Létrehozhatsz vele portfóliókat, profi megjelenéssel rendelkező űrlapokat, kommenteket lehet hozzáadni.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló

Kapcsolódó szoftverek