Ashampoo PDF Pro: PDF megjelenítő, konvertáló, szerkesztő alkalmazás

Funkcionálisan mindent tud ami igénynek számít az Ashampoo PDF Pro, ideális dokumentum fájlok megjelenítéséhez, konvertáláshoz, vagy saját tartalmak létrehozásához. Ez a kiadás a prémium változata, ami sokkal több funkcióval rendelkezik a szabadon hozzáférhető verzióval összehasonlítva.

Hozz létre PDF fájlokat, konvertáld azokat, vagy csak egyszerűen tekintsd meg a Ashampoo PDF Pro megoldásával ami egy igen hatékony eszköz, hogy egyetlen programmal tudj szinte bármilyen a formátummal kapcsolatos munkafolyamatot végrehajtani.

A Magyar felhasználói felülettel rendelkező irodai alkalmazással több ma elérhető dokumentum fájlt tud konvertálni, így ha azt esetleg meg szeretnéd osztani, vagy a kedvenc megjelenítőddel szeretnéd olvasni, ez sem probléma a későbbiekben. Jelenleg JPG, PDF, DOC, HTML, ePUB, RTF fájlkiterjesztéseket támogat dekódoláshoz.

Tudás, eszköztár

Megfelelő szoftver, hogy egyszerűen gazdag funkciók kínálata mellett hozhass létre olyan PDF fájlokat amik nem csak szöveges tartalommal rendelkeznek, hanem képeket, vagy akár saját speciális objektumokat is tartalmaznak majd. Használhatsz rétegeket, rajzeszközökkel tudsz saját motívum szerint szinte bármilyen tartalmat létrehozni, a szerkesztéshez miniatűr előnézeti módot tartalmaz. Az Ashampoo PDF Pro ingyenesen 10 napig használható, ha ki szeretnéd próbálni innen érhető el.

Ashampoo PDF Pro – Profi PDF kezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ashampoo PDF Pro: PDF megjelenítő, konvertáló, szerkesztő alkalmazás
Szerző
Leírás
Az Ashampoo PDF Pro megoldását felhasználhatod olvasási, szerkesztési, vagy akár konvertálási feladatokhoz is. Magyar nyelven is tud, ami igen nagy előny.

Kapcsolódó szoftverek