Blog

Készíts képből PDF fájlt vagy akár fordítva a Best PDF Tools nevű programmal

Többek között képekből PDF fájlt lehet készíteni ezzel az irodai alkalmazással ami remek eszköz ha egy komolyabb támogatottsággal rendelkező szoftvert szeretnél használni a dokumentum fájljaid átalakítására. A Best PDF Tools feliratozó funkciót is tartalmaz.

Több fájlt is fel lehet használni a megkezdett projekt keretein belül hogy saját akár kereskedelmi célra létrehozott tartalmakat készítsünk. A PDF kezelő szoftverrel a szerkesztés legtöbbek által fontosnak minősített kiegészítői mind felfedezhetőek. A Best PDF Tools egy kiváló szoftver, hogy néhány kattintással létre lehessen hozni képből PDF tartalmat, ez visszafelé történő feladatoknál is a lehető legegyszerűbben végezhető el. Bármely kiválasztott területre tudsz feliratot elhelyezni, aszerint ahogy neked ideális, ez a plusz szerkesztő funkciója.

Hozz létre képből PDF fájlt

Ha PDF fájlból szeretnél képet készíteni a végeredményt JPEG, BMP, EMF, TIFF formátumra lehet eltárolni, módosítható még a tömörítés mértéke, amivel a minőségi jellemzői. Csak néhány beállítást kell módosítani a gyakorlati használata előtt. Word dokumentumból is létre lehet hozni PDF tartalmat, a szokásos említett paraméterek felhasználásával.

Kinyomtatható ha olyan formátumban szeretnéd azt létrehozni amit ilyen jellemzőkkel szeretnél eltárolni a felhasználási helyre. A Best PDF Tools innen szerezhető be.

Best PDF Tools – PDF szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Készíts képből PDF fájlt vagy akár fordítva a Best PDF Tools nevű programmal
Szerző
Leírás
PDF fájl kezelő szoftver korszerű eszközökkel szinte bármilyen irodai feladathoz, nem más mint a Best PDF Tools

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá