Többplatformos E-Book olvasó program az FBReader

Egy tartalomjegyzék megoldással futtatható ingyenes több platformos E-Book olvasó program amivel a tartalmakat rendszerezetten tudjuk megnyitni. A FBReader irodai tartalmak rendszerezéséhez egy könyvjelző eszközt is támogat. Android, Linux, iPhone, Windows rendszerre is kipróbálható.

A kellő funkciókkal használható irodai alkalmazással E-Book tartalmakat lehet megnyitni. A FBReader az E-Book megjelenítő irodai program által betallózott tartalmakhoz akár könyvjelző eszköz is támogatott amivel egy szöveges tartalmat egy teljes bejegyzést könyvjelzőhöz lehet adni, illetve ki tudjuk jelölni. Billentyű parancsokkal is futtatható amivel teljes képernyős módban nyithatóak meg a tartalmak, megjeleníthető az irodai program indítófelülete, meg tudjuk nyitni a fájlokat, illetve a program beállítását.

E-Book dokumentumok rendszerezéséhez

A szoftver egy könyvjelző kezelő, szerkesztő kiegészítőt is tartalmaz amivel a könyvjelzőket egyénileg konfigurált színnel lehet tervezni. Egy irodai fájlokhoz hatékony szövegkereső eszközt is tartalmaz, a több oldallal készített dokumentumok esetén sokkal gyorsabban kereshetünk meg lényegesebb szavakat. A szoftver kinézetét módosíthatjuk ahol a E-tartalmak élőláb, élőfej paraméterei is szerkeszthetőek.

A Linux, Android, illetve Windows rendszerre is kipróbálható E-Book, irodai fájlok megtekintéséhez, rendszerezéséhez létrehozott program az FBReader innen szerezhető be.

FBReader – E-Book olvasó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Többplatformos E-Book olvasó program az FBReader
Szerző
Leírás
E-Book dokumentumok olvasásához, illetve az azok rendszerezési feladataihoz futtatható az FBReader

Kapcsolódó szoftverek