Ingyen használható alkalmazás eBook dokumentumok módosításához: Sigil

Egy korlátlan funkciókkal létrehozott szoftver amivel eBook dokumentumokat lehet tervezni, egy hatékony szoftver. A Sigil képeket, videókat, illetve szöveges tartalmakat is támogat az adott projekt tervezésekor. Ingyenes kiadás, rengeteg funkciót tartalmaz amivel sokkal korszerűbb feladatok támogatottak ami a dokumentum felhasználói élményének a fokozásához kell.

A szoftver egy ingyenes, a felhasználási terület alapján több változatban is kiadott irodai szoftver amivel eBook dokumentumokat lehet tervezni majd a szoftver által támogatott kiegészítőkkel létrehozni. A szoftver a projekt módosításakor képeket, videókat, illetve zenei tartalmakat is támogat, hogy felhasználjuk.

eBook fájlok kategorikus szerkesztéséhez

A fontosabb funkciókat, illetve minden olyan szolgáltatást tartalmaz amivel a szükséges minőségben lehet a dokumentum fájlt elkészíteni, több funkció hozható ki a programból ha a hivatalos oldalról kiegészítőket szerzünk be amivel egy korszerűbb szoftver próbálható ki.

A Sigil beállítása panel területen lehetőség van gyorsbillentyűs parancsokat kiválasztani azokhoz a szolgáltatásokat amiket rendszeresen használunk, ezzel kevesebb időre lesz szükség, hogy egy adott feladatot elvégezzünk.

A dokumentum szerkesztő szoftvert innen lehet beszerezni. Korlátlan funkciókkal használható, ingyenes kiadás.

Sigil – eBook szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyen használható alkalmazás eBook dokumentumok módosításához: Sigil
Szerző
Leírás
Ingyenes irodai szoftver azok számára akik eBook dokumentumokat szeretnének tervezni. A Sigil hordozható kiadása is rendelkezésre áll a fejlesztő szoftverei listáján.

Kapcsolódó szoftverek