MiTeC Icon Explorer, avagy így importálj bármilyen telepített Windows alkalmazásból ikonokat

Gyakorlatilag nem más mint egy speciális képkezelő szoftver, amivel ikonokat tudsz kinyerni, amik a telepített programjaid részét képezik. MiTeC Icon Explorer több választható formátumot is támogat, rengeteg hasznos funkciót kínál azok számára akik ikon fájlokkal dolgoznak.

Az ingyenes képszerkesztő szoftverrel egy igen egyszerű módszer áll rendelkezésre a számodra, hogy a telepített programjaidhoz tartozó ikonokat meg tudd keresni majd ki tudd azt nyerni azért hogy egy adott feladathoz fel tudd használni. A MiTeC Icon Explorer fájlkezelő, képszerkesztője, rengeteg formátumban támogatja a végeredmény elmentését, így később minimalizálódik annak az esélye, hogy azt szerkeszteni, konvertálni kelljen.

Tartalmaz egy beépített fotó megjelenítő funkciót amivel még a végeredmény eltárolása előtt bepillantást nyerhetünk abba, hogy melyik fotóra tartanánk igényt. Így könnyebbé válik a választás. A MiTeC Icon Explorer használatakor csak annyit kell tenned, hogy el kell indítani, majd a felhasználói felületen belül el kell navigálni arra a területre ahol található az a program aminek az ikon készletére szükség van. A megfelelő fotó kiválasztása után csak a formátumot kell megjelölni, majd ki kell választani a végeredmény eltárolásának a helyét. Az ikon kinyerő szoftver az alábbi linken szerezhető be.

MiTeC Icon Explorer – ikon kinyerő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MiTeC Icon Explorer, avagy így importálj bármilyen telepített Windows alkalmazásból ikonokat
Szerző
Leírás
MiTeC Icon Explorer, Ikon kinyerő program

Kapcsolódó szoftverek