Ikon elrejtő/ rendszerező alkalmazás: AutoHideDesktopIcons

Az ingyenes, Magyar nyelven használható AutoHideDesktopIcons nevű alkalmazással az egyik legegyszerűbben van rá lehetőséged, hogy az asztali ikon környezetedet el tudd rejteni, ha esetleg egy olyan feladatot hajtanál végre ami ezt megköveteli.

A szoftver használata nagyon egyszerű. Az AutoHideDesktopIcons gépre való lementése után egy tömörített fájl tartalmazza a használatához szükséges programot, ezt csak el kell indítani majd néhány alapvetőbb beállítást kell elvégezni, ilyen hogy engedélyezhető a számára az ikonok automatikus elrejtése, meghatározható az időintervallum, hozzáadható az indítópulthoz napi, rendszeres használatra. Hasonló alkalmazásokból több is elérhető, ha csak kizárólag annyit szeretnél elérni, hogy az asztali ikonjaidat egy meghatározott időre elrejtenéd egy projekt elkészítéséhez csak erre a szoftverre van szükséged. Egyszerű használat, könnyű konfigurálhatóság jellemzi az AutoHideDesktopIcons nevű alkalmazást. A hordozhatóság előnye, hogy nem hagy maga után nyomot, mindamellett csekély erőforrás igényt támaszt ennek köszönhetően párhuzamosan egyszerre több munkamenetet lehet végrehajtani.

A Magyar nyelvű ingyenes alkalmazás az AutoHideDesktopIcons innen szerezhető be.

A programmal egy igen egyszerűen futtatható ikon kezelő alkalmazást próbálhatsz ki amivel gyakorlatilag elrejthetőek az asztali ikonjaid. Nem kell telepíteni, honosított felhasználói felület alapvető beállításokkal jellemezhető.

AutoHideDesktopIcons – Ikon elrejtő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ikon elrejtő/ rendszerező alkalmazás: AutoHideDesktopIcons
Szerző
Leírás
Az AutoHideDesktopIcons nevű alkalmazással a lehető legegyszerűbben tudod elrejteni az ikonjaidat az asztalodon.

Kapcsolódó szoftverek