Irodai szoftver

Converber 2.3.1

A Converber egy profi, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver közel 53 fő kategóriát támogat, tartalmaz egy beépített keresőt is. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelven használható. A támogatottsági listáján többek között felfedezhető a terület, hőmérséklet, hosszúság, teljesítmény, térfogat, idő, munka mértékegységek.

Mértékegységek átváltására ma már rengeteg lehetőség van. Olyan oldalak is felfedezhetőek, ahol Online is meg lehet azt tenni. Ha egy olyan alkalmazást keresel, ami internet kapcsolat nélkül is támogatja annak a lehetőségét, hogy mértékegységeket tudj átváltani egyszerűen és gyorsan, akkor itt a Converber. Beszerezhető hordozható változatban is.

A Converber letöltése után a szoftver néhány egyszerű lépést követően telepíthető, itt csak ki kell a számára jelölni azt a mappát, ahol a hozzá tartozó fájlokat szeretnéd tárolni. Az installálást követően egy nagyon egyszerű, könnyen navigálható kezelőfelület fogad, ahol külön a beállításoknál konfigurálható, hogy Magyar nyelven fusson.

A Converber mértékegység átváltója hatalmas támogatottsággal rendelkezik, néhányat kiemelve felfedezhető a terület, hőmérséklet, hosszúság, teljesítmény, térfogat, idő, munka fő kategóriák. Természetesen ez a lista nem teljes.

Ami még különleges az esetében, hogy tartalmaz egy beépített keresőt, amivel adott elemeket tudsz felkutatni. Csak a keresendő mértékegységet kell beírni. Itt amire érdemes odafigyelni, hogy itt kizárólag Angol nyelven lehet csak adatokat megadni.

A Converber tartalmaz még átalakítás szerkesztőt, ezzel az opcióval olyan mértékegységeket is hozzá tudsz adni, amit alapértelmezetten nem tartalmaz, itt külön kategóriát adhatsz meg, illetve szorzó értéket. A mentés után új funkcióval láttad el ezzel.

Nagyon egyszerűen használható, felhasználóbarát megtervezésű. Támogatja még a kedvenceket, ahol a rendszeresen használt mértékegységek egyszerűbb elérése válik így lehetővé.

Hasonló feladatra tervezett segédalkalmazás még a ConvertAll amiből szintén elérhető telepítést nem igénylő változat. Igaz funkcionálisan nem olyan széleskörű mint a címben említett mértékegység átváltó, de mindenképp érdemes őt is kipróbálni.

A Converber egy teljesen ingyenesen használható, Magyar nyelvi támogatással bíró Mértékegység átváltó program. A szoftver telepítést nem igénylő változatban is letölthető. Támogatja, hogy új, saját mértékegységeket is hozzá tudj adni.

Converber

Converber összefoglaló:

 • Mértékegység átváltó program
 • nagyon egyszerű a használata
 • telepítést nem igénylő változata is létezik
 • tartalmaz egy beépített keresőt
 • új mértékegységeket is meg lehet a számára adni
 • közel 53 kategóriát támogat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.xyntec.com/converber.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Converber
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Converber Portable 2.3.12017-04-08 Converber Portable 2.3.1 (0)
  A Converber Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható mértékegység átváltó program. Az alábbi Free alkalmazás Magyar […]
 • ConvertAll 1.0.12024-03-24 ConvertAll 1.0.1 (0)
  A ConvertAll egy kis méretű, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver segítségével szinte bármilyen […]
 • ConvertAll Portable 1.0.12024-03-24 ConvertAll Portable 1.0.1 (0)
  A ConvertAll Portable a népszerű, mértékegység átváltó program telepítést nem igénylő változata. A szoftver funkcionálisan közel […]
 • Hitpaw Video Converter 4.1.22024-05-08 Hitpaw Video Converter 4.1.2 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező ingyenes konvertáló szoftver. A Free […]
 • Freemake Video Converter 4.1.13.1732024-05-02 Freemake Video Converter 4.1.13.173 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]

Szólj hozzá