ConvertAll Portable 0.7.2

A ConvertAll Portable a népszerű, mértékegység átváltó program telepítést nem igénylő változata. A szoftver funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos kiadással összehasonlítva. Free alkalmazás. A támogatottsági listáján felfedezhető többek között a hőmérséklet, hosszúság, terület, idő. Nagyon egyszerű a használata.

Itt a népszerű mértékegység átváltó alkalmazás telepítést nem igénylő változata a ConvertAll Portable. A szoftver ezen kiadása több előnyös tulajdonsággal is bír. Mivel nem kell telepíteni, nem hagy maga után fájl előzményeket, illetve akár egy USB adathordozóról is futtatható. Installálható kiadásban is beszerezhető a kínálatunkból.

A ConvertAll Portable letöltése után, egy önkicsomagoló fájlt kapsz, ezt csak el kell indítani, majd ezt követően meg kell a számára adni azt a mappát ahová a futtatásához szükséges fájlokat szeretnéd másolni.

A ConvertAll Portable egy igen professzionális, egyben jól navigálható, rengeteg paraméter egyedi konfigurálására alkalmas kezelőfelületet biztosít, ahol vagy az általa biztosított legördülő listán választhatod ki azt a mértékegységet amit át szeretnél váltani, vagy a felső eszköztárán írható be. Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy mértékegység beírása esetén ezt csak Angol nyelven történhet meg, így ismeri fel csak.

A ConvertAll Portable el tudja tárolni a korábban végrehajtott mértékegység átváltásokat, így ha legközelebb szeretnéd használni, akkor sokkal gyorsabban paraméterezhető. A program hosszúság, teljesítmény, terület, térfogat, idő, hőmérséklet, munka, energia, sűrűség mértékegységeket támogat. Nem csak a váltószámokat lehet vele kiszámolni, hanem akár adott értékek kalkulálására is alkalmas.

Akik szükségét érzik igénybe vehetnek filtereket, így minden kipróbálója a saját igényeihez igazítva használhatja a programot. Kis méretű, kevés helyet igényel, régebbi gépeken is futtatható.

A ConvertAll Portable egy installálás nélkül használható mértékegység átváltó program, ami hosszúság, terület, térfogat, idő, hőmérséklet, teljesítmény paramétereknél használható fel. Támogat filterezési lehetőségeket is. Ingyenes kiadás.

ConvertAll Portable

ConvertAll Portable összefoglaló:

 • Mértékegység átváltó program
 • nem igényel installálást
 • filterek támogatása
 • számos mértékegységet támogat
 • testre szabható
 • el tudja menteni a korábbi átváltásokat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://convertall.bellz.org/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ConvertAll Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ConvertAll 0.7.22017-04-04 ConvertAll 0.7.2 (0)
  A ConvertAll egy kis méretű, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver segítségével szinte bármilyen […]
 • Converber 2.3.12017-04-08 Converber 2.3.1 (0)
  A Converber egy profi, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver közel 53 fő kategóriát támogat, […]
 • Converber Portable 2.3.12017-04-08 Converber Portable 2.3.1 (0)
  A Converber Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható mértékegység átváltó program. Az alábbi Free alkalmazás Magyar […]
 • AAX Audio Converter 1.18.22023-09-29 AAX Audio Converter 1.18.2 (0)
  Az AAX Audio Converter egy speciális konvertáló szoftver amit nyílt forráskóddal próbálhatunk ki. A szóban forgó formátumot lehet […]
 • EZ CD Audio Converter Free 11.2.1.12023-09-27 EZ CD Audio Converter Free 11.2.1.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]