convertall.bellz.org szoftverek listája - SzoftHub.hu

convertall.bellz.org

 • A ConvertAll Portable a népszerű, mértékegység átváltó program telepítést nem igénylő változata. A szoftver funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos kiadással összehasonlítva. Free alkalmazás. A támogatottsági listáján felfedezhető többek között a hőmérséklet, hosszúság, terület, idő. Nagyon egyszerű a használata.

  ConvertAll Portable 0.7.2

  A ConvertAll Portable a népszerű, mértékegység átváltó program telepítést nem igénylő változata. A szoftver funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos kiadással összehasonlítva. Free alkalmazás. A támogatottsági listáján felfedezhető többek között a hőmérséklet, hosszúság, terület, idő. Nagyon egyszerű a használata.

  olvasd tovább...

 • A ConvertAll egy kis méretű, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver segítségével szinte bármilyen mértékegységet át tudsz váltani, szinte semmilyen beállítást nem igényel. Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

  ConvertAll 0.7.2

  A ConvertAll egy kis méretű, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver segítségével szinte bármilyen mértékegységet át tudsz váltani, szinte semmilyen beállítást nem igényel. Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

  olvasd tovább...