Converber Portable 2.3.1

A Converber Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható mértékegység átváltó program. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással is bír, közel 53 fő kategóriát támogat. Opcionálisan új mértékegységeket is hozzá tudsz adni, a rendszeresen használtakat kedvencek formájában menthető el. Terület, hőmérséklet, hosszúság, teljesítmény, térfogat, idő, munka mértékegységeket támogat.

Itt a népszerű, telepítést nem igénylő mértékegység átváltó program telepítést nem igénylő változata a Converber Portable. Az alábbi kiadás funkcionálisan azonos lehetőséget biztosít, annyi különbséggel, hogy akár egy cserélhető adathordozóról is lehet futtatni, több gépen szemetelés mentesen.

A Converber Portable letöltése után a kapott tömörített mappát szinte bármilyen archiváló programmal ki lehet csomagolni, ezt követően az alkalmazás azonnal elindítható.

A Converber Portable Magyar nyelven is tud, de lehetséges hogy azt a beállításoknál külön ki kell választani, mivel alapértelmezetten Angol nyelven indul el.

Az alkalmazás rengeteg mértékegységet támogat, tud átváltani, a támogatottsági listáján minden olyan elem felfedezhető, amire szükség lehet. Néhányat kiemelve ezen a listán megtalálható a terület, hőmérséklet, hosszúság, teljesítmény, idő, munka, térfogat, váltók.

A Converber Portable megtervezésekor, a fejlesztők a felhasználóbarát megközelítést tartották szem előtt, ebből adódóan a használata egyáltalán nem bonyolult.

Az 53 fő kategóriát magába foglaló program tartalmaz egy beépített keresőt, ez a funkció akkor lehet hasznos, ha egy egyedi, ritkán használt elemet szeretnél felkutatni. Ha nem csak átváltásról lenne szó, hanem számítási feladatokról, közvetlenül a kezelőfelületéről elérhető a Windows beépített számológép funkciója.

Ha egy adott mértékegységet rendszeresen váltasz át, azt kedvencekhez adhatod, így azt legközelebb sokkal egyszerűben, gyorsabban el tudod érni. A Converber Portable különlegessége, hogy akár teljesen új mértékegységeket is hozzá tudsz adni néhány egyszerű lépésben.

Telepítést nem igénylő alternatívájaként választhatod még a ConvertAll Portable megoldását, ami szintén igen népszerű, egyben nagyon egyszerű használhatóságot biztosít minden kipróbáló számára.

A Converber Portable egy telepítést nem igénylő, mértékegység átváltó program, ami közel 53 fő kategóriát támogat. Kedvencek támogatással, tartalmaz egy beépített kereső funkciót. Magyar nyelvű.

Converber Portable

Converber Portable összefoglaló:

 • Mértékegység átváltó program
 • nem kell telepíteni
 • közel 53 fő kategóriát támogat
 • új mértékegységeket is hozzáadhatsz
 • kedvencek támogatás
 • beépített kereső funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.xyntec.com/converber.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Converber Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Converber 2.3.12017-04-08 Converber 2.3.1 (0)
  A Converber egy profi, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver közel 53 fő kategóriát támogat, […]
 • ConvertAll Portable 0.7.22017-04-05 ConvertAll Portable 0.7.2 (0)
  A ConvertAll Portable a népszerű, mértékegység átváltó program telepítést nem igénylő változata. A szoftver funkcionálisan közel […]
 • ConvertAll 0.7.22017-04-04 ConvertAll 0.7.2 (0)
  A ConvertAll egy kis méretű, nagyon egyszerűen használható mértékegység átváltó program. A szoftver segítségével szinte bármilyen […]
 • ToDoList 8.0.15.02021-01-24 ToDoList 8.0.15.0 (0)
   A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]
 • Freemake Video Converter 4.1.12.362021-01-23 Freemake Video Converter 4.1.12.36 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]