UnityPDF Portable 1.0.10.0

Az UnityPDF Portable egy kifejezetten PDF dokumentumokra szakosodott alkalmazás, ami azok egyesítésében, darabolásában, illetve titkosításában tud segédkezni. Támogatja a metaadatok kinyerését is. Az alábbi Free alkalmazás hordozható szoftverként vehető igénybe.

Ha PDF dokumentumaid alapvető szerkesztéséhez olyan szoftvert keresel, amit nem kell telepíteni, akkor már nincs is szükség arra hogy tovább keress. Ha további szempontnak számít a kis erőforrás, akkor az UnityPDF Portable neked lett kitalálva.

A letölthető tömörített állományt csak ki kell csomagolnod egy szabad helyre, ezután azonnal használatba vehető. Különlegessége, hogy a használata során nem szemetel, nem hagy maga után nyomot, így nem rontja tovább a PC-d teljesítményét. Ha rendszeresen szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásait, akkor az UnityPDF Portable installálható változatára van szükséged.

Egy igen egyszerű, letisztult felhasználói felület jellemzi ahol sajnos a Magyar nyelv megléte lemaradt. Ettől eltekintve mégsem jelenthet problémát a kezelése, hisz az egyes funkciók igen érthető menüpont formájában találhatóak.

Az UnityPDF Portable megfelelő eszköz, hogy meglévő PDF dokumentumaidat egyesíteni tudd, itt akár egyszerre több is bevonható a feladatba. Tehát kötegelten is munkára fogható. Ha már tud egyesíteni, akkor hasznos tud lenni azok darabolása, továbbá az a lehetőség, hogy a metaadat információkat is ki tudd azokból szedni.

A szolgáltatások egyéb részeként az UnityPDF Portable titkosítani is tud, így a számodra bizalmas jellegű tartalmak jelszóval levédhetőek azok elől akiket ki szeretnél zárni a hozzáférésüktől. A szerkesztések listája elmenthető, majd bármikor vissza is tölthető.

Akiknek kevés amit az UnityPDF Portable kínál, javasolni tudunk néhány megfelelő programot, amik szintén hasznosak tudnak lenni, vagy helyettesíteni képesek. Ilyen a Foxit Reader Portable ami azok megtekintésén kívül szerkesztőt is tartalmaz, vele akár komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre a semmiből PDF dokumentumokat. Őt sem kell telepíteni, kizárólag futtatni. Némileg szerényebb funkcióval, de szintén hasznos lehetőségekkel van felruházva a Sumatra PDF Portable ami elsősorban azok olvasásakor ideális.

Összességében nézve az UnityPDF Portable egy hordozható szoftver formájában igénybe vehető PDF egyesítő, daraboló segédalkalmazás, ami titkosítani is tud.

UnityPDF Portable

UnityPDF Portable összefoglaló:

 • PDF kezelő szoftver
 • nem kell telepíteni
 • hagyományos installer formájában is letölthető
 • PDF egyesítés
 • darabolás
 • titkosítás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UnityPDF-Portable.zip
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UnityPDF 1.0.10.02015-01-06 UnityPDF 1.0.10.0 (0)
  Az UnityPDF egy könnyen kezelhető PDF szerkesztő szoftver különleges képességekkel. Az alábbi Free alkalmazás tudja azokat darabolni, […]
 • PDF Candy Desktop 2.872020-02-20 PDF Candy Desktop 2.87 (0)
  A PDF Candy Desktop egy rendkívül erőteljes PDF fájl szerkesztő program amivel konvertálni titkosítani, egyesíteni, darabolni és még […]
 • DesktopOK 9.152021-07-30 DesktopOK 9.15 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • MeinPlatz Portable 7.112021-07-29 MeinPlatz Portable 7.11 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • HTTP Downloader 1.0.4.52021-07-26 HTTP Downloader 1.0.4.5 (0)
  A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A […]