VPN Gate Client Plug-in 2019.07.11.9696

A VPN Gate Client Plug-in segítségével elrejtheted az IP címedet ezáltal nem csak hogy biztonságosabban, hanem korlátozások nélkül böngészhetsz. Az alábbi Free alkalmazás kiemelkedő szolgáltatásokat biztosít ezen a területen. Nem csak hogy előre konfigurált VPN kapcsolatokat vehetsz igénybe, hanem akár sajátokat is hozzáadhatsz.

Az IP cím elrejtésére rengeteg alkalmazás érhető el amik több kevesebb sikerrel tudják ezt végrehajtani, általában ezekből elérhető ingyenes és prémium változat is. Az utóbbi gyorsabb biztonságosabb VPN kapcsolatok kiépítését teszi lehetővé. Amiben többet nyújt a VPN Gate Client Plug-in, hogy rengeteg előre hozzáadott VPN kapcsolatot biztosít, ellentétben a fizetős alternatívákkal.

A VPN Gate Client Plug-in letöltése után a telepítésekor saját illesztőprogramot fog installálni, amit érdemes engedélyezni annak az érdekében, hogy be tudja tölteni a szerepét.

A szoftver kezelőfelülete a hasonló feladatokat ellátó szoftverekkel ellentétben nem tekinthető annyira modernnek, de ezt teljes mértékben ellensúlyozza a rugalmassága és a rengeteg speciális beállítás.

Vele alapvetően két módszerrel lehet IP címet cserélni, vagy egy korábban az általunk favorizált VPN kapcsolat megadásával, vagy pedig az általa szolgáltatottak igénybevételével. Itt információkkal is tud azokról biztosítani, régió, legutóbb mikor volt elérhető, ping értékek, sebesség…

VPN Gate Client Plug-in tulajdonságok:

Ha egy adott kapcsolat idővel egyszerűen elérhetetlenné válik könnyen néhány kattintással váltani lehet egy másikra. Az egyéb beállításainál megadható neki hogy a Proxy kapcsolatok kiépítésekor TCP/IP, HTTP Proxy, SOCK Proxy konfigurációt tartson szem előtt.

A VPN Gate Client Plug-in talán egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással jelenleg nem rendelkezik, de talán ez nem is annyira probléma mivel néhány perc alatt ki lehet ismerni, így a használata sem annyira bonyolult.

Megfelelőjeként használhatod még az igen népszerű OpenVPN, vagy a WI-FI támogatással bíró Hotspot Shield nevű programot.

A VPN Gate Client Plug-in egy IP cím elrejtésére alkalmas teljesen ingyenesen használható alkalmazás ami már gyárilag is rengeteg szabadon elérhető Proxy-t biztosít, természetesen attól sem zárkózik el hogy sajátokat adjunk meg a számára. Biztonságosabban tudsz böngészni ha kipróbálod. Rengeteg speciális beállítással rendelkezik. 

VPN Gate Client Plug-in

VPN Gate Client Plug-in Összefoglaló:

 • VPN program
 • IP cím elrejtéséhez
 • egyszerű használat
 • Saját proxy-k is megadhatóak
 • frissíthető Proxy listák
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.vpngate.net/en/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VPN Gate Client Plug-in
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CyberGhost VPN 6.0.3.21242016-10-29 CyberGhost VPN 6.0.3.2124 (0)
  A CyberGhost VPN nevű alkalmazás segítségével meg lehet változtatni az IP címedet, így biztonságosabban, akár régiókorlátozásoktól […]
 • Avast SecureLine VPN 1.0.318.02016-11-27 Avast SecureLine VPN 1.0.318.0 (0)
  Az Avast SecureLine VPN nevű VPN program segítségével sokkal biztonságosabban tudsz böngészni, illetve olyan tartalmakhoz is […]
 • SurfOpenly 4.12015-08-28 SurfOpenly 4.1 (1)
  A SurfOpenly egy VPN szolgáltatás keretein belül működő anonim böngészést segítő szoftver, neki köszönhetően meg tudod változtatni az […]
 • Kaspersky Secure Connection 18.0.0.4052018-09-14 Kaspersky Secure Connection 18.0.0.405 (0)
  A Kaspersky Secure Connection egy nagyon egyszerű, jól megtervezett felhasználói felülettel rendelkező VPN kliens alkalmazás. Vele […]
 • OpenVPN 2.4.72019-02-21 OpenVPN 2.4.7 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]