CyberGhost VPN 6.0.3.2124

A CyberGhost VPN nevű alkalmazás segítségével meg lehet változtatni az IP címedet, így biztonságosabban, akár régiókorlátozásoktól mentesen tudsz böngészési munkameneteket kezdeményezni. A forgalmazott adatok titkosítását SSL kapcsolaton keresztül teszi lehetővé, a WI-FI támogatással is bír.

A címben szereplő alkalmazás igen rugalmas, biztonságos és hatékony módját biztosítja annak, hogy meg tudd változtatni az eredeti IP címedet, amiből több előny is származik. Többek között olyan tartalmakat is el lehet így érni amit korábban valamilyen régiókorlátozás révén nem volt lehetséges. A CyberGhost VPN titkosítja az adatforgalmat, sőt néhány olyan extra funkció is helyet kapott benne, ami további kényelmi funkciókkal is jár.

A CyberGhost VPN letöltése után, a telepítésekor egy saját illesztőprogramot fog installálni, ami elengedhetetlen a rendeltetésszerű működés érdekében. A szoftver néhány extra funkciót is biztosít, amit csak a prémium változat esetén lehet elérni, ilyen a reklám blokkolási lehetőség, Torrent fájlok letöltését elősegítő opciók, illetve a fizetős változat képes tömöríteni az adatforgalmat, ezáltal gyorsabb böngészést érhetsz el.

A CyberGhost VPN ingyenes használata esetén néhány percet kell várni amíg betölti az ingyenesen elérhető Proxyk listáját.

A beállításoknál hozzáadható az automatikusan induló folyamatok listájához, saját proxykat adhatsz meg, illetve itt betallózhatsz olyan internet hozzáférést igénylő alkalmazásokat, amiknek szintén szeretnéd titkosítani az adatforgalmát. A szoftver támogatja a WI-FI hálózatokat is.

Alternatív megfelelőjeként használhatod a Hamachi vagy a TunnelBear esetleg az OpenVPN megoldását, ami az egyik legnépszerűbb VPN program.

A CyberGhost VPN egy professzionális, rengeteg speciális beállítást támogató VPN kliens, amivel megváltoztatható az IP cím, illetve titkosítható az adatforgalom. Számos speciális beállítást támogat. Ingyenes használat esetén néhány percre van szükség, hogy csatlakoztatni lehessen a VPN hálózatra. Windows 10 támogatás.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN összefoglaló:

 • VPN kliens alkalmazás
 • WI-FI támogatást is biztosít
 • IP cím megváltoztatásához
 • prémium változatban is elérhető, ami több funkciót nyújt
 • tömöríthető vele az adatforgalom
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.cyberghostvpn.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CyberGhost VPN
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
5,83 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VPN Gate Client Plug-in 2020.11.062020-11-05 VPN Gate Client Plug-in 2020.11.06 (0)
  A VPN Gate Client Plug-in segítségével elrejtheted az IP címedet ezáltal nem csak hogy biztonságosabban, hanem korlátozások nélkül […]
 • OpenVPN 2.5.02020-11-02 OpenVPN 2.5.0 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]
 • VeePN 1.1.212020-06-21 VeePN 1.1.21 (0)
  A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. […]
 • F-Secure Freedome 2.32.6293.02020-01-29 F-Secure Freedome 2.32.6293.0 (0)
  Az F-Secure Freedome egy több funkciós, biztonsággal kapcsolatos szoftver amivel titkosítható a hálózati adatforgalom. Az […]
 • All In One VPN Client 2.9.0.17992019-01-12 All In One VPN Client 2.9.0.1799 (0)
  Az All In One VPN Client egy prémium kategóriás VPN Kliens program ami kiváló lehetőséget teremt, hogy adott helyzetekben, hogy akár […]