Titkosítás

F-Secure Freedome 2.32.6293.0

Az F-Secure Freedome egy több funkciós, biztonsággal kapcsolatos szoftver amivel titkosítható a hálózati adatforgalom. Az alkalmazással az IP cím megváltoztatásán kívül plusz védelmi réteg áll rendelkezésre néhány nyomkövető tartalom blokkolásával. Egy VPN kliens program. Magyar nyelven használható.

Ezzel a programmal biztonságosabban tudsz böngészni, kevesebb információt szerezhetnek meg a szokásaidról, képes megváltoztatni az IP címedet. Az F-Secure Freedome gyakorlatilag egy VPN kliens program.

Az F-Secure Freedome letöltése után azért hogy azt a funkciót kapd amit szeretnél, egyetlen kattintással installálhatod.

A modern felhasználói felületen a telepítéssel hasonló egyszerűséggel lehet beállítani, kiválasztani azokat a funkciókat amikre szükségünk van.

Az F-Secure Freedome elsősorban az adatforgalom titkosítását tudja elvégezni, illetve blokkolni tud néhány olyan adatforgalom tevékenységet amik adatvédelmi problémákat jelenthetnek, plusz információkhoz juthatnak hozzá ezzel a fejlesztők.

A böngésző védelem funkcióval néhány veszélyes tartalommal rendelkező webhelytől védhetjük meg magunkat, ezzel az esetleg kártevőktől tarthatjuk magunkat távol.

Azonnal aktiválható, vagy le is tiltható. Kevesebb beállítással rendelkezik az OpenVPN nevű alkalmazással összehasonlítva, így felhasználóbarátabb.

Néhány percen belül telepíthető, illetve a szükséges beállítás kiválasztható, majd élvezhetjük a végeredményt.

A konfigurációs eszközöknél automatikusan képes védelmet biztosítani, így a Windows elindulásakor egyszerre töltődik be az F-Secure Freedome, majd létrehozza a titkosított hálózati adatforgalmat. Teljesen hasonló megtervezéssel rendelkező VPN kliens szoftver az Avira Phantom VPN, szintén nagyon egyszerű használati módszerekkel tudja az IP címet megváltoztatni.

Az F-Secure Freedome egy Böngésző védelmet biztosítót hálózati adatforgalom titkosító alkalmazás ami több módszerrel is tudja biztonságosabbá tenni azokat a tevékenységeket amiket a számítógépünkön elvégzünk. Ingyenesen is kipróbálható némi korlátozással.

F-Secure Freedome

F-Secure Freedome Összefoglaló:

 • Adatforgalom titkosító
 • böngésző védelem
 • egyszerű használat
 • manuálisan kiválasztható összetevők
 • IP cím megváltoztató funkció
 • könnyen konfigurálható VPN kliens
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.f-secure.com/us-en/home/products/freedome


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
F-Secure Freedome
Platform
Windows
Teljes ár
USD 69,99

Kapcsolódó szoftverek

 • Panda Free VPN 22.00.012023-04-04 Panda Free VPN 22.00.01 (0)
  A Panda Free VPN egy VPN kliens program amivel az adatforgalom titkosítása, illetve az IP cím módosítása lehetséges. A szoftver […]
 • VeePN 1.1.212020-06-21 VeePN 1.1.21 (0)
  A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. […]
 • DewVPN 1.2.0 (317)2020-03-27 DewVPN 1.2.0 (317) (0)
  A DewVPN egy ingyenesen használható rengeteg szolgáltatás támogatással rendelkező VPN kliens szoftver amivel biztonságosabban lehet […]
 • All In One VPN Client 2.9.0.17992019-01-12 All In One VPN Client 2.9.0.1799 (0)
  Az All In One VPN Client egy prémium kategóriás VPN Kliens program ami kiváló lehetőséget teremt, hogy adott helyzetekben, hogy akár […]
 • Kaspersky Secure Connection 18.0.0.4052018-09-14 Kaspersky Secure Connection 18.0.0.405 (0)
  A Kaspersky Secure Connection egy nagyon egyszerű, jól megtervezett felhasználói felülettel rendelkező VPN kliens alkalmazás. Vele […]

Szólj hozzá