Avira Phantom VPN 2.29.2

Az Avira Phantom VPN nevű program segítségével meg tudod változtatni az IP címedet, titkosíthatod az adatforgalmadat. Az alábbi VPN Program támogatja a WI-FI csatlakozási lehetőségeket, nagyon egyszerűen használható. Neki köszönhetően nem csak hogy biztonságosabban tudsz böngészni, hanem olyan tartalmakhoz is hozzá tudsz férni, amihez eddig nem volt lehetőséged a régiókorlátozásoknak köszönhetően.

Biztonságosabban szeretnél böngészni, meg akarod változtatni az IP címedet? Itt egy remek egyben nagyon egyszerűen használható VPN program, amivel ezt néhány egyszerű lépésben meg is tudod tenni, nem más mint az Avira Phantom VPN. Androidot futtató mobilokra is elérhető.

Az Avira Phantom VPN letöltése után egyetlen kattintással telepíthető, amit követően szinte azonnal használható állapotba kerül. A szoftver használata nagyon egyszerű, minimális beállítást igényel, csak azokat az opciókat biztosítja amire mindenképp szükség van.

Az Avira Phantom VPN több VPN hálózatot is támogat, ezt egy legördülő listán választhatod ki. Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy a szoftver ingyenes használata esetén adatforgalmi korláttal vehető igénybe, itt 500 MB-ot lehet szabadon felhasználni.

Az Avira Phantom VPN megoldásának köszönhetően olyan tartalmakhoz, akár YouTube videókhoz is hozzá tudsz férni, meg lehet tekinteni, amit Magyarországon letiltottak.

Van egy másik előnyös tulajdonsága az ilyen jellegű alkalmazásoknak, könnyen meg tudod változtatni az IP címedet, az így forgalmazott adatcsomagok titkosított formában kerülnek forgalmazásra, így a böngészés sokkal biztonságosabb.

Az alkalmazás beállításainál konfigurálható, hogy automatikusan csatlakozni tudjon a korábban kiválasztott VPN szerverekhez, ez természetesen WI-FI hálózatok esetén is megvalósítható. Beépített reklámblokkolási lehetőség, az adatcsomagok tömörítése, erős titkosítási eljárás jellemzi.

Az Avira Phantom VPN alternatívájaként választhatod az Avast SecureLine VPN

vagy a CyberGhost VPN. Ha egy olyan böngészőt szeretnél ami alapértelmezetten tartalmaz ilyen jellegű funkciót akkor kipróbálhatod az Epic Privacy Browser-t.

Az Avira Phantom VPN egy magas titkosítási eljárást alkalmazó VPN program, ami, reklámblokkoló funkciót is tartalmaz. Elérhető belőle Mobilra kifejlesztett változat is. Ingyenes használat esetén adatforgalmi korlát mellett vehető igénybe.

Avira Phantom VPN

Avira Phantom VPN összefoglaló:

 • VPN program
 • WI-FI támogatás
 • IP cím megváltoztatásához
 • Magas titkosítási eljárást alkalmaz
 • Reklámblokkoló funkció
 • több szabadon választható VPN szerver
 • Nagyon egyszerű a használata
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.avira.com/en/avira-phantom-vpn#


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Avira Phantom VPN
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
6,50 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TunnelBear 3.22018-02-14 TunnelBear 3.2 (0)
  A TunnelBear egy VPN program aminek köszönhetően sokkal privátabb, illetve biztonságosabb módon bonyolíthatod az internetes […]
 • OpenVPN 2.5.4.I6042021-10-21 OpenVPN 2.5.4.I604 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]
 • ChrisPC Free VPN Connection 2.22.12.02021-10-12 ChrisPC Free VPN Connection 2.22.12.0 (0)
  A ChrisPC Free VPN Connection egy teljesen ingyenesen használható VPN kliens program amivel saját privát, biztonságos hálózat hozható […]
 • TorGuard 4.7.52021-09-21 TorGuard 4.7.5 (0)
  A TorGuard egy VPN kliens szoftver amivel titkosítható az adatforgalom, megváltoztatható az IP cím. Ennek köszönhetően […]
 • AVG Secure VPN 1.11.7732021-08-07 AVG Secure VPN 1.11.773 (0)
  Az AVG Secure VPN egy biztonságosabb hálózati kapcsolat létrehozásához használható megoldás egy VPN kliens kiegészítő ami titkosító […]