Titkosítás

TunnelBear 4.9.3

A TunnelBear egy VPN program aminek köszönhetően sokkal privátabb, illetve biztonságosabb módon bonyolíthatod az internetes tevékenységeidet azáltal hogy azt titkosítja, továbbá megváltoztatja az eredeti IP címedet. Az alkalmazás az egyszerűségre koncentrál, több proxy közül is lehet választani. WI-FI támogatással.

Ha nyilvános helyről internetezel, vagy csak egyszerűen növelni szeretnéd a biztonságot, akkor ezt úgy is megteheted, hogy egy úgynevezett VPN programot használsz, ami több módszert is bevet, hogy kevesebb adatot szolgáltass ki magadról, illetve a böngészési tevékenységedről. Ilyen alkalmazás a TunnelBear, ami elérhető Androidot futtató eszközökre is.

A TunnelBear letöltése után a telepítés befejeztével szükséges, hogy létrehozz egy fiókot, ahol csak néhány fontosabb adatot kell hogy megadj magadról, a regisztráció befejeztével válik teljes értékűvé a program.

Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy a TunnelBear ingyenes használat esetén adatforgalmi korlát mellett lehet futtatni, Free módon 500 MB adatforgalom áll rendelkezésre, természetesen ezt ki lehet bővíteni némi anyagi ráfordítással. A futtatásakor egy statisztikát is biztosít a felhasznált adatforgalmi mennyiségről.

Privát internetezési feladatokhoz választható a TunnelBear

A TunnelBear nevű VPN program az összes ma népszerűbb böngészőt támogatja ( Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome ). A szoftver a használata során kifejezetten az egyszerűséget tartja szem előtt, az első indítását követően lehet kiválasztani, hogy mely régió Proxy szolgáltatását szeretnéd igénybe venni, ezt egy legördülő listán választhatod ki. A beállításoknál hozzáadhatod az automatikusan induló programok listájához, illetve itt engedélyezheted a TunnelBear számára hogy WI-FI hálózat esetén automatikusan létrehozza a VPN kapcsolatot.

Hasonló VPN program még az OpenVPN illetve a VPN Gate Client Plug-in, az utóbbi sokkal fejlettebb, összetettebb lehetőségeket biztosít az adott területen. Természetesen ezek az alternatívák ingyenesen használhatóak.

A TunnelBear nevű VPN program segítségével sokkal privátabban, biztonságosabban tudod lebonyolítani a böngészési tevékenységedet, kevesebb adatot szolgáltatsz ki magadról. Ingyenes használat esetén adatforgalmi korlátozással vehető igénybe.

TunnelBear

TunnelBear összefoglaló:

 • VPN program
 • Android eszközökre is elérhető
 • egyszerű használat
 • regisztrációt igényel
 • WI-FI támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.tunnelbear.com/
TunnelBear letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TunnelBear
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 7,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OpenVPN 2.6.112024-06-21 OpenVPN 2.6.11 (0)
  Az OpenVPN biztonságosabb közeget teremt internetezési tevékenységed számára azáltal hogy az adatforgalmadat titkosítja. Anonim módon […]
 • VeePN 1.1.212020-06-21 VeePN 1.1.21 (0)
  A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. […]
 • Avira Phantom VPN 2.29.22020-01-09 Avira Phantom VPN 2.29.2 (0)
  Az Avira Phantom VPN nevű program segítségével meg tudod változtatni az IP címedet, titkosíthatod az adatforgalmadat. Az alábbi VPN […]
 • ChrisPC Free VPN Connection 4.24.07082024-07-08 ChrisPC Free VPN Connection 4.24.0708 (0)
  A ChrisPC Free VPN Connection egy teljesen ingyenesen használható VPN kliens program amivel saját privát, biztonságos hálózat hozható […]
 • Hotspot Shield 12.9.12024-05-10 Hotspot Shield 12.9.1 (1)
  A Hotspot Shield biztonságosabb internetelérést biztosít azon felhasználók számára akik nyilvános hálózatról (WI-FI) böngésznek. […]

Szólj hozzá