Titkosítás

Avast SecureLine VPN 1.0.318.0

Az Avast SecureLine VPN nevű VPN program segítségével sokkal biztonságosabban tudsz böngészni, illetve olyan tartalmakhoz is hozzáférhetsz amihez eddig nem volt lehetőséged a régiókorlátozásoknak köszönhetően. Magyar nyelvű, nagyon egyszerű a használata. Ideális az IP címed megváltoztatásához.

Ha meg szeretnéd változtatni az IP címedet, vagy csak egyszerűen biztonságosabban szeretnél böngészni, akkor itt az Avast SecureLine VPN. Az alkalmazás egy felületen ötvözi az egyszerűséget és hatékonyságot. Rengeteg előny származik abból, ha kipróbálod. Ideális az IP címed megváltoztatásához.

Az Avast SecureLine VPN letöltése után a telepítés során további kiegészítőket, illesztőprogramokat fog beszerezni, ami a rendeltetésszerű használat érdekében elengedhetetlen. A rövid installálást követően azonnal használható állapotba kerül. Amire viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy az alkalmazás ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

Az Avast SecureLine VPN indítása után csak annyit kell tenni, hogy az általa biztosított legördülő listán kiválasztod azt a Proxy hálózatot, amit igénybe szeretnél venni. Szerencsére itt a kínálat igen bőséges. A hasonló feladatokra tervezett alkalmazásokkal összehasonlítva sokkal egyszerűbb kezelhetőséget biztosít.

Az Avast SecureLine VPN beállításainál konfigurálható, hogy a számítógép indítása után automatikusan csatlakozzon, értelemszerűen manuális opciók is felfedezhetőek, tehát alkalmankénti IP cím változtatásra is ideális. A szoftver teljes Magyar nyelvi támogatást kapott.

Neki köszönhetően akár olyan YouTube videókat is megtekinthetsz, amire eddig nem volt lehetőség mivel le volt tiltva hazánkban. Az Avast SecureLine VPN minden hálózati csatlakozási eljárást támogat, legyen az akár WI-FI.

Ha ingyenes alternatívát szeretnél választani a szóban forgó feladatra, használhatod helyette a VPN Gate Client Plug-in, vagy az OpenVPN megoldását. Az első alternatíva sokkal több funkciót biztosít.

Az Avast SecureLine VPN egy korszerű VPN program, ami ideális, hogy biztonságosabban, rugalmasabban tudj böngészni. Megfelelő választás abból a célból, hogy meg tudd változtatni az IP címedet. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe. Magyar nyelvű.

Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Avast SecureLine VPN
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
59,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kaspersky Secure Connection 18.0.0.4052018-09-14 Kaspersky Secure Connection 18.0.0.405 (0)
  A Kaspersky Secure Connection egy nagyon egyszerű, jól megtervezett felhasználói felülettel rendelkező VPN kliens alkalmazás. Vele […]
 • AVG Secure VPN 1.11.7732021-08-07 AVG Secure VPN 1.11.773 (0)
  Az AVG Secure VPN egy biztonságosabb hálózati kapcsolat létrehozásához használható megoldás egy VPN kliens kiegészítő ami titkosító […]
 • SafeIP 2.0.0.26022014-02-10 SafeIP 2.0.0.2602 (0)
  A SafeIP segítségével garantáltan sokkal biztonságosabban tudunk böngészni mivel egyszerűen elrejti, megváltoztatja az IP címünket és […]
 • ChrisPC Free VPN Connection 4.24.07082024-07-08 ChrisPC Free VPN Connection 4.24.0708 (0)
  A ChrisPC Free VPN Connection egy teljesen ingyenesen használható VPN kliens program amivel saját privát, biztonságos hálózat hozható […]
 • TunnelBear 4.9.32024-04-22 TunnelBear 4.9.3 (0)
  A TunnelBear egy VPN program aminek köszönhetően sokkal privátabb, illetve biztonságosabb módon bonyolíthatod az internetes […]

Szólj hozzá